Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Ocoliti Transilvaniei daca nu vreti sa pierdeti timp. Lista celorlalte strazi in lucru

Lucrările de reabilitare a asfaltului și trotuarelor de pe strada Transilvaniei se desfășoară, parțial, sub trafic. Astfel, șoferii care vin dinspre strada Dealului către bulevardul Victoriei vor avea de traversat o stradă decopertată, care încetinește mult viteza de deplasare. Înspre str. Vasile Cârlova, artera este închisă de la intersecția cu Moldovei. Lucrările pe această stradă ar trebui să se încheie la finalul lunii mai, fiind executate de cei de la DPC. Sub trafic se desfășoară și lucrările de înlocuire a rețelei de gaz de pe strada Mitropoliei.

Celelalte străzi în lucru

Pe strada 9 Mai este deschis cel mai amplu şantier din această perioadă. Strada este complet închisă traficului pentru a permite executarea lucrărilor de modernizare.

Pe strada Şelarilor se execută lucrări la cablajele electrice, iar în cartierul Vasile Aaron se execută de asemenea lucrări la cablaje.

Pe străzile Vasile Pârvan şi Cuptorului se desfăşoară  lucrări de modernizare a infrastructurii, acestea desfăşurându-se sub trafic.

Pe strada Andrei Mureşanu se execută lucrări la reţelele de apă şi canalizare, traficul fiind închis până la finalizarea lucrărilor.

DPC lucrează în prezent pe strada Lomonosov, Călugăreni, A.I. Cuza şi pe strada V. Cârlova. De asemenea, se lucrează la refaceri pe Aleea Filosofilor, pe strada Maramureşului şi pe strada Victor Tordoşan.

Pe străzile Gorăslău, Aleea Haiducului, pe prelungirea străzii Săcel şi pe strada Eroilor se lucrează în prezent la reţele şi la refacerea după aceste intervenţii.

Sursa: comunicat Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

canalia

Acum 10 ani

sunt curios la finalizarea lucrarilor cate canale vor fi nimerit la nivel de data asta. Ca pe Goga sau chiar pe Poplacii nu le-au prea nimerit... De data asta sa le orientati dupa Steaua Polara
Raspunde

relu

Acum 10 ani

bai cam multe srazi se modernizeaza in sibiu ,felicitari ,johannis ,spre deosebire de alti care numai mesaje pe net si multa gargara ,in ritmul asta in 2016 la viitoarele alegeri scoru va fi de 98 la 2 in favoarea ta,ba astea de te injura nu mai au rabdare leai cam golit buzunarele si nu de alta dar au neamuri si prieteni multi care trebuie satisfacuti ,astept giratorile de la intersectile ,stf cel mare cu bilea si cel de la negoi cu hegel un pericol de a tranversa in momentul de fata mult ocol ,inrest felicitari ,daca te lasau mitici s-a devi prim -ministru ,altfel se vorbea in tara asta a absurdului ,stati cu cripto -comunisti si puneti stsampila pe ei rezultatele se vad ei boroni si noi sclavi
Raspunde

@relu

Acum 10 ani

Vezi sa te stergi pe gura ca ai mult c.............
Raspunde

*

Acum 10 ani

La unele lucrari s-a intrecut de mult termenul de finalizare. Uitati-va la strada Hipodromului, ultimul strat de asfalt nu a mai fost turnat iar gurile de canal care depasesc cota carosabilului cu 10cm te forteaza sa faci slalom (mai mult sau mai putin periculos). Rusine constructorilor! Este vina primariei ca nu ia actiuni in privinta depasirii termenilor de finalizare. Ar trebui sanctionati pana in dinti, este inadmisibila lentoarea si treaba de mantuiala facuta de ei.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Ca sunt lucrari e bine, ca sunt facute fara cap aia nu e bine! Transilvaniaie este cu sens unic si are 4 benzi, daca nu ma insel. Ma intreb ce i-a determinat pe \"idioti\" sa lucreze pe toata strada. Puteau termina o parte dupa care se apucau de cealalta. Dupa cum spuneam lucrari facute fara cap si menite sa enerveze cetatenii. Dupa cum spunea cineva mai sus si Hipodrmului sta neterminata de luni de zile, pe langa asta au inceput lucrarile la stradutele ce dau in hipodromului si sunt cu sens unic. Au incurcat, ingreunat si perturbat toata circulatia in tot orasul. Problema e ca dupa ce termina vin aia de la GAZ si tai iara drumul si lasa gropile. Nesimtire crunta. Primaria ar trebui sa ia masuri ca nu e tara lui papura voda!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus