Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

O noua investitie in Zona Industriala Vest: depozit logistic, service pentru camioane si birouri de inchiriat

Pe un teren de 15.500 de mp situat pe strada Barcelona (Zona Industrială Vest), Trans Montana SRL din Sibiu va ridica două clădiri în cadrul unui proiect cu un buget evaluat la aproape 20 de milioane de lei. 10,5 milioane din acești bani provin din fonduri europene, accesate de reprezentanții Trans Montana prin intermediul programului Regio, DMI 4.1. ”Investiția este de tip «green-field», deci se va porni de la un teren viran pe care vor fi construite o hală pentru producție și servicii, în corpul respectiv de clădire urmând a exista și spații pentru birouri, în timp ce a doua clădire nou construită va fi destinată unor hale de depozitare și servicii. Suprafața utilă nou creată a structurii de afaceri va fi de circa 5700 mp”, se arată într-un comunicat transmis de Agenția de Dezvoltare Centru din Alba Iulia, organismul intermediar în accesarea de fonduri europene în acest caz.

Aproape 90 de angajați

Prin proiectul depus spre finanțare, cei de la Trans Montana arată că în clădirile ridicate cu sprijin european ar urma să funcționeze un IMM, cinci microîntreprinderi, fiind create 86 de locuri de muncă. ”O clădire va avea destinația de depozit logistic, iar cea de-a doua va adăposti un service auto, pentru camioane, în principiu, și birouri pentru firma noastră și de închiriat, totodată”, a declarat Gelu Muntean (foto stânga), directorul SC Trans Montana SRL pentru Turnul Sfatului.

Termene strânse

Proiectul ”Structură de sprijinire a afacerilor destinată IMM-urilor și microîntreprinderilor Sibiu-Vest” a fost realizat de reprezentanții SC Trans Montana SRL încă din 2010, când intenția acestora a fost declarată eligibilă de către reprezentanții ADR Centru – doar că banii aveau să fie alocați numai din fondurile rămase necheltuite din alte proiecte. Prin urmare, contractul de finanțare a fost semnat abia patru ani mai târziu, mai bine spus în cursul zilei de ieri. În condițiile în care programul de finanțare europeană a fost închis la finele anului trecut, iar ”extensia” acordată de oficialii europeni pentru România este de doi ani, și proiectul celor de la Trans Montana trebuie să se încheie până la finele lui 2015. ” E strâns termenul, într-adevăr, dar eu spun că vom reuși să ne încadrăm”, apreciază Gelu Muntean.

SC Trans Montana SRL a fost înființată în 1994, unicul asociat și administrator totodată fiind Gelu Muntean. ”În anul înființării, 1994, firma a demarat activitatea având o singură camionetă cu sarcina utilă de trei tone, ajungând în 2009 să aibă un parc auto format din 77 autovehicule cu sarcina utilă cuprinsă între 2,2 și 22 tone”, se arată pe pagina de prezentare a societății. Potrivit datelor contabile publicate de Ministerul Finanțelor, SC Trans Montana a încheiat 2012 cu venituri de peste 21 de milioane de lei, un profit de peste 670.000 și peste 50 de angajați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

52 comentarii

clujean

Acum 10 ani

Bai saraci sunteti daca asta e o stire in sibiu
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Mars de aici Boc!! vorbește invidia din voi
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Adica ceva de genu\" dusmani-mi poarta pica /ca n-au valoarea mea\". Invidie pe ce? Pe ce saraci sunteti?
Raspunde

Ciorile din Hasdeu Cluj

Acum 10 ani

hopa , apar si clujenii dupa sclavii din Valcea , Brasov si alte gunoaie de prin jur , clujene foamea te-a adus pe aici ?ori esti student care ai luat tuberculoza de prin caminele din Cluj?
Raspunde

dedu

Acum 10 ani

bai a dat invidia si in husani astia de la cluj ,se gata si la ei cu fabricile de diplome [universitati ] au scos pe banda rulanda ,imgineri ,pupicuristi ,sudori pardon sociologi si ale grandomani de specialisti si se vede nici s-a impacheteze NOKIA nu au reusit ,au plecat aia dupa nici 2 ani ,acum am auzit ca vine italieni s-a faca oale si cozonaci ,acolo trebuie cel putin 2-3 diplome universitare ,ba la medias s-e facea oale de vreo 100 de ani ,s-a nu mai voerbim in domeniu gastonomic ,veniti ba protavanilor la TRANS AGAPE ca va invata aia s-a faceti cozonaci ,vreau s-a vad o masina construita de mari specialisti de la unversitatile de la cluj -napoca .victor tudor popa ,gol nu bara p--- gol
Raspunde

nicu

Acum 10 ani

ba comentatorilor, ati fost prin cluj asa de curiozitate sa vedeti cam cum sta la orice ? sunteti mandrii de nu vancape metropola sibiu. da ba are dreptate 1 face un bezmetic o hala si zup dam o stire... e de bine oricum da daca tot dami stiri deastea atunci sa le dam pentru toti care construiesc nu num pt transmontana. a si invidia din partea clujenilor ?? :)))) pai na ce vreti si eu sunt invidios pe varume-o ca sta la tara si nu-l doare capu de nimic.
Raspunde

@5

Acum 10 ani

Cum mai voi vreti sa va comparati cu clujul? Aia sunt la ani lumina da voi. La fel credeau si romanii la revolutie ca suntem buricul europei si de fapt nu suntem nici o cat o virgula. Dar restul s-au deșteptat in timp ce la voi se vede ca prostia e din nastere iar asta nu trece. Va sfatuiesc sa mai iesiti din catun in orase cum sunt bucuresti brasovul clujul timisoara. Poate atunci o sa vedeti ce praf sunteti. Un oras distrus cu centrul zugravit
Raspunde

elvetia

Acum 10 ani

am vazut si pe site urile germane astfel de persoane care fac comentarii care nu au legatura cu stirea. celalalte persoane care comenteaza nu il baga deloc in seama pe cel sau pe cei cu comentarii malitioase si il lasa sa vorbeasca singur. il numesc hater si il ignora. cred ca asa trebuie procedat si aici cu persoanele care comenteaza pe langa subiect sau injura etc. o sa se plictiseasca si o sa se retraga singur.
Raspunde

@8 ai dreptate

Acum 10 ani

apropos, iasoveanu\' isi zice acum clujean... hai ignor
Raspunde

@1,3,6,7,8

Acum 10 ani

Ha ha ha !!băi iașovenilor acum vă dați și de pe la Cluj diversioniștii dreaq??nu erau destule minciunile și prostiile lansate gratuit de niște brașoveni retarzi și invidioși la adresa Sibiului,acum mai băgați și vrăjeala celui de la 1 ce-și spune ”clujean”??...hai sictir fraieri cocliți ce vă aflați doar în treabă pe forumurile sibiene...deveniți JENIBILI!!!
Raspunde

@10

Acum 10 ani

Eu sunt brasovean. Asta sa nu spui ca ma dau altceva. Cum draq crezi tu ca pot brasovenii sau clujenii sau care or mai fi sa fie invidiosi pe sibiu? Voi va auziti ce spuneti? Ati mai iesit din rahatul ala de oras sa vezi ce mai e prin tara sau vb doar din ce v-a mintit primaru vostru. Eu cunosc f bine sibiul si stiu ce vorbesc. Nu ma impresioneaza o zugraveala de fatada in centrul orasului. Un oras civilizat inseamna mult mai mult
Raspunde

@11

Acum 10 ani

Pur si simplu sibienii nu accepta ca asa sunt perceputi de ceilalti ...fuduli si prosti...sau prosti si fuduli...asta e ...nu ai ce sa le explici ei vad numai conspiratii numai subminari ...numai coalitii impotriva sighiului...Xanax ce mai!
Raspunde

ILLUMINATOR

Acum 10 ani

HAI SA DAM MANA CU MANA CEI CU INIMA ROMANA...,sa nu mai fie cearta unirea principatelor Romane de la 1918 de asta a fost facuta ...sa fim o natiune puternica si sa nu ne lasam fratii sa moara de foame..
Raspunde

@all

Acum 10 ani

Ce e demn de retinut la investitia asta e ca e o investitie SIBIANA. Nu e vorba de nu stiu ce firma straina venita aici sa deschida o fabrica in mare parte doar pt ca poate oferi salarii mici. E vorba de o investitie facuta de un sibian in Sibiu.
Raspunde

@14

Acum 10 ani

\"E demn de reținut\" mare performanta! Ce sa zic ? Uite de ce suntem invidiosi!
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Am fost si eu la cluj si la intrare cind l-am vazut in gaura am avut impresia ca sint pe gaura de la closet,iar despre ani lumina ce sa mai vorbim,e adevarat ,da in urma,localurile lor sint cum erau pe vremuri in Sibiu- la stop,foamea-sibienii adevarati si mai in virsta stiu cum aratau.
Raspunde

@1,3,6,7,11,15

Acum 10 ani

ce tot cautati pe saiturile sibiene daca sintem un oras praf,ba eu orasele praf le ignor,sau voi sinteti din categoria megafrustratilor.Pe mine chiar nu ma intereseaza ce face iasovu,cluju,bucurestiu,etc.Ce problema aveti voi?
Raspunde

@16

Acum 10 ani

Bravo ciobanas cu 300 de oi...daca ai fost la Cluj e o mare realizare pentru un sibian( ei de obicei merg pana la Apia cu , carnetul de producator la vizat si gata aia e excursia vietii!) Peste 5 ani cand o mergi si la Brasov sa ne spui cum a fost si ce ai mancat ...iar pana la batranete o sa facem din tine un om umblat si o sa iti platim o excursie la Bucurest..astfel o sa explici nepoteilor cum acolo exista sali cu ecran mare unde lumea vine sa se disteze si care se numesc cinematografe...hihihihi
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

testtest
Raspunde

@18

Acum 10 ani

Băi paranoicule,tu ai ce ai cu cinema-urile,tu cred că ai o psiho-traumă de mic copil,când probabil nu te-au dus ai tăi nici la un film cu Mărgelatu,de fapt pe unde copilăreai și mureai de foame tu nici curent nu aveați până la revoluție,mai lasă naibii placa cu multiplexurile și cu alte inepții de-ale tale că e zgâriată rău...știu,acum o bagi pe ailaltă psihoză a ta ...cea cu deconcentratele....îți spun cât se poate de serios...fă-ți un control urgent...sigur ai ceva derapaje la mansardă....have a nice day iașovene!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Bă, mă enervați...
Raspunde

Ciuf

Acum 10 ani

Sibiu - orașul unde orice pârț e o știre.
Raspunde

tamplar

Acum 10 ani

@16 nu te mai da rotund, scoate din cluj studentii si cursele wizzair...adica singurele venituri in visteria orasului...oras de 3 dealuri si 7 vai...cat despre brasov, inca-si pastreaza imaginea de un oras frumos.
Raspunde

@18

Acum 10 ani

ba trompeta ruginita,in viata mea n-am avut oi,iar la iasovu tau mergeam cel putin o data pe saptamina si bucurestiu aproape la fel asa ca lasa-ma cu balivernele tale
Raspunde

@ciuf

Acum 10 ani

daca era asa ,nu ne citeai,dar se pare ca nu-i asa-asta explica de ce santeti toata ziua pe saiturile sibiene.MEGAFRUSTRATII
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Stai calm joseph,nu te inflama și tu,începi să deraiezi precum iașovenii,ce dreaq tot vrei să gângâi pe aici ?scrii testtest....faci probe de microfon?
Raspunde

@22

Acum 10 ani

hai baga una cu multiplexurile si cu cinematografele...si ia-ti pastilele
Raspunde

...

Acum 10 ani

nu inteleg de ce pe site-ul asta cu stiri din sibiu apar toti frustratii din alte judete (bv) si incep sa se dea mari cu cine-s ei...i-a intrebat cineva? laudarosenie tipic moldoveneasca...
Raspunde

@28

Acum 10 ani

Probabil că în Brașovul ăla prăfuit al lor n-au nici măcar o fițuică de doi lei,plus că cei ce postează pe-aici sunt niște paria,niște neica-nimeni frustrați pe-acolo....de aia se dau mari ”specialiști” în toate domeniile pe-aici.
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

Mult -putzin, important este sa continuam dezvoltarea localã, mai ales ca sunt sanse mici sa pastrãm Gazul in judet. Sanse regionale mai mari daca fortãm autostrada SB -Pitesti. Magistrala CF pierdutã 99% ! Politicienii tac.
Raspunde

@24

Acum 10 ani

Usor baieti , va creste tensiunea Ai fost si la Cluj si la Brasov? Bravo ciobanash...inseamna ca tu esti intelectual satului..si in timp ce va babuinati si va cautati in grup de capuse...tu le povestesti concitadinilor tai cum arata orasele in Romania..cum sa se comporte cand au treaba la Centru ...ce au voie si ce nu au voie ...sa se spele pe maini sa nu caute un parau ca sa se cace..si alte lucruri care tin de civilizatie... Asadar daca prind un sibian cum se caca in rau pe tine o sa dau vina ca nu I-ai educat cum trebuie...
Raspunde

@alzara

Acum 10 ani

Gazul e pierdut..asta e ..e pierdut pentru intreaga regiune Centru ca nu va merge la Brasov ci la Bucuresti.. Sibiu Pitesti apare in proiectele finantate cu fonduri europene...Peste 16 luni o sa vedem cat costa si abia atuncise va vedea daca se face sau nu... Ce refuzi tu sa vezi si toata presa din Sibiu este ca si Sibiu Brasov Bacau apare pentru prima data finantata de CE dupa cum si portiunea Sebes Turda Sighisoara.. Chiar am fost curios cat mai dureaza pana cand in presa voastra documentul respectiv. Pentru brasoveni Johannis este un tip antipatic a carui reactie limitata in problema regionalizarii a dus la o contrareactie a intregii populatii din zona Brasovului.. Si din nefericire PSD ul stie si va folosi acest lucru creand o bresa semnificativa in electoratul din Ardeal. Atentie Alzara cei din Brasov au si perceptia si capacitatea de a influenta decizii luate la Bucuresti...ca o contrapondere am asistat la o discutie cu factori politici din Valcea care habar nu aveau ca prezumtiva autostrada spre Pitesti merge prin Racovita Curtea de Arges...iar singurul nod accesibil pt cei din Rm Valcea va fi Curtea de Arges ..lol!!!!!..asdar ei habar nu aveau despre ce vorbeau.. Ironic vbind Sibiu Pitesti ar trebui sustinuta de cei din Brasov fiindca daca nu se face Brasovul va ajunge o imensaparcare de tranzit care va gataui turismul si dezvoltarea cu beneficii minime..deci ideal ar fi traficul greu pe acolo si traficul de persoane prin Brasov..dixit
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

He,he, Brașovul cap de listă în regiunea centru. ***www.realitatea.net/pericol-de-insolventa-655-de-primarii-si-consilii-judetene-sunt-ingropate-in-datorii_1403066_foto_1386869.html#galerie
Raspunde

tamplar

Acum 10 ani

nu stiu ce tot aveti cu bv, e oras frumos. ca in orice oras, gasesti javre de oameni! trebuie sa recunoastem ca brasovul, iasovul dupa vechea vorba cu \"sarma\" e printre orasele frumoase. ceea ce ma deranjeaza pe mine ca s-au ridicat cetatenii lui boc cel mic, ca paduchii-n frunte, cu mucii-n nas. degeaba au ei multiplexuri si nspe mii de mall-uri ca tot cu unghiile murdare umbla! ca sa nu existe dubii, sunt sibian.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Joseph eu chiar sunt curios....tu chiar ii iei pe toti sibienii..ortodoxi sau neortodoxi de fraieri...ca restul rad de tine.. Chiar sunt curios ...tu te -ai mai plimabat prin tara sa un pic sau stai lipit de scaun in Sibiu?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Nu, băi, numai pe tine te cred fraier, că scrii ortodoxi în loc de ortodocși.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Fraiere sjbian ti-am spus ca esti troglodit de prea mult statcla tine tara... Asadar ..pana acum trei ani erau acceptate Alecsandri si ortodocsi ca cei doi cs in limba romana...insa...in ultimii doi ani la cererea BOR si cu sprijinul Academiei in noile DEX se accepta si forma ortodoxi ortodoxe...pe varii motive ..nu ti lespun ca oricum fiind din Sibiu esti limitat.. Cel mai usor e sa studiezi siteul Academiei Romane....oops am uitat ..tu esti anti..ortodocs...prorusnac..si profederalizarea Romaniei..dar repet Joseph nu ii considera pe toti romanii la fel ca idiotii tai de sibieni
Raspunde

ortodocsa docsă de carte

Acum 10 ani

:lol: :lol: :lol:
Raspunde

Clujul

Acum 10 ani

arata precum un oras de lumea a treia: cabluri, cabluri, nu poti face o fotografie sa nu fie cabluiri. Si biserici ortodoCSe, mari, enorme. Si Iancu. mare,.enorm. Mananci bine la Transilvania, daca-l gasesti. Oameni stresati, plini de griji, coboara din troleibuze direct in centru, ca turist esti aproape calcat in picioare prin statii. Cam astea au sunt impresiile mele din Cluj. Si Iulius Mall: gol. golut.
Raspunde

@39

Acum 10 ani

Ai perfectă dreptate! Tocmai din motivele enumerate de către Dvs. am ales să mă mut de la Cluj la Sibiu. Pot să locuiesc oriunde, am o afacere proprie pe care o desfăşor de pe un calculator legat la internet oriunde. Dar în Cluj calitatea vieţii este mult mai scăzută, centrul este sufocat de maşini, e un haos de nedescris şi o incoerenţă în ceea ce se face. Calitatea reabilitării străzilor este de asemenea net superioară în Sibiu. O stradă reabilitate cu atât de mult bun-gust ca şi Calea Poplăcii nu găseşti nicăiei în Cluj. Cred că persoana care a comentat la început nu a dorit decât să provoace comentatorii, ceaa ce a şi reuşit.
Raspunde

Cristi

Acum 10 ani

V-am spus si va repet, toata lumea isi va lauda locul de bastina. NIMENI nu va lauda vreodata un oras romanesc, altul decat ala in care locuieste. Asa suntem noi romanii, asa am fost si asa ne v-om stinge. Invidiosi gasesti la tot pasul, tot ce trebuie sa faci este sa nu ii bagi in seama, ca de stai si apleci urechea la tot ce se vorbeste, ajungi sa faci lucruri regretabile.
Raspunde

tamplar

Acum 10 ani

Cristi...nu e adevarat! sunt sibian, din fasa. Dar asta nu ma opreste sa spun ca Brasovul nu e frumos! In primul rand orasul in sine, inca se simte aerul de oras cu istorie in spate. O zic cu mana pe inima, imi place Brasovul. Dar ceea ce nu inteleg eu, poate din cauza ca sunt sibian si stau toata ziua cu oile la pascut si vb cu dj vasile, cel care apare la vodafone...cum sa compari clujul cu sibiul? singurele avantaje din pct meu de vedere ale cj vs sibiu sunt: studentii si wizzair! ...in rest blocuri multe, centru fara o noima, cateva statui, o biserica...nu spun ca sibiul are cel mai frumos centru. poate salarul mediu e mai bun decat in sibiu, dar nu sunt in cazul in care sa aleg dupa bani. sunt destui si in sibiu, sanatosi sa fim. (aviz amatorilor de trolling)...am vazut altele mai bine aranjate si mai bine intretinute!
Raspunde

@42

Acum 10 ani

Iti dau un singur exemplu...spitalele....cine are bani in Sibiu ..vine si se opereaza in sistemul privat in Brasov ...cine nu are bani se opereaza la stat se duce la Cluj...si eu zic ca asa vreo 5 ani in plus de viata e un avantaj....dixit Uite si in Brasov cei care nu au bani se opereaza la Bucuresti sau Cluj.... Si ca un lucru de studiat...multe din spitalele private dinnBrasov folosesc specialistii din Tg Mures care s-au mutat in Brasov... Cand medicii din Cluj se vor muta cu familia in Sibiu abia atunci ai sa poti spune asa ceva...pana atunci din Sibiu pleaca si se duc in Cluj si in Brasov...dixit...si sa nu cumva sa-mi dai exemplu lui Polisano..ca inseamna ca nu ai vazut noile spitale din Brasov...dixit
Raspunde

@40

Acum 10 ani

am o curiozitate... daca imi permiteti: de ce nu ati ales iasovul ? multumesc anticipat
Raspunde

nedumerire

Acum 10 ani

Stiti ce nu inteleg eu.De ce nu-si vede fiecare de orasul si judetul lui,asa cum isi vad sibienii.Pe noi nu ne-a interesat si intereseaza ce face orice oras si judet din tara asta,tocmai asta intreb mereu si nu primesc nici un raspuns.Si inca ceva-fiecare judet sa-si comande si sa-si gestioneze resursele asa cum crede el de cuviinta.STOP DICTATURII,SABOTARII,FURTULUI,DIVERSIUNII,REGIONALIZARII PERVERSE si altor racile comunistoide.
Raspunde

tamplar

Acum 10 ani

@43 poate vorbesti in cunostiinta de cauza, nu cunosc acest lucru. ceea ce ai explicat e doar o parte infima despre ce inseamna viata intr-un oras....ca pana una alta nu-ti petreci viata in spital si nu-ti doresc! ti-o petreci acasa, pe drumuri, printre oameni...
Raspunde

Dan

Acum 10 ani

@43 nu am vrut sa ma bag in polemici de oameni tampiti dar nu stiu cat de dobitoc trebuie sa fi ca sa compari tu spitalele din Brasov cu spitalul Polisano din Sibiu care are aparatura unicat in Romania si este reprezentantul AKH Viena pentru Europa de Est. E adevarat ca nici un brasovean nu va fi tratat la Polisano din simplul motiv ca nu isi vor permite preturile. Decat sa scri tampenii mai bine documenteaza-te mai loaza!
Raspunde

@43

Acum 10 ani

ba gagauta,Sibiul e sabotat de ani de zile ca sa-si construiasca un spital,nu vezi cit tergiverseaza cu terenul, bucurestiul.nu mai guita cu iasovu tau ca pe voi nu va fura,saboteaza,vinde nimeni asa cum patim noi,plus ca voua vi se da nu se ia ca la Sibiu
Raspunde

@Dan

Acum 10 ani

Brasovenii astia de comenteaza pe site-urile sibiene, nu sunt dobitoci, astia asa sunt ei... Sunt veniti din fundul Moldovei la oras si li se pare ca au pus coada la pruna. Doua sfaturi: 1. Nu-i mai baga in seama, lasa-i sa se oftice in suc propriu ca si asa altceva mai bun n-au de facut. 2. Cu prostul sa nu te pui ca are mintea odihnita. PS: E unu obsedat de multiplexuri, crede ca e ultima minune a lumii :), asa ca Polisano daca nu are multiplex tot degeaba...
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

....normal ca nu ne putem compara cu Clujul ca,la investitii stau foarte bine dar sa-si vada de orasul lor.Uitati ca am fost condusi de cativa clujeni cu boc in frunte si rezultatele se vad
Raspunde

@44

Acum 10 ani

Pentru că \"Iaşovul\" este totuşi ceva mai departe de oraşul meu de baştină (Mediaş) decât Sibiul. Dar da, era şi Braşovul pe lista scurtă. Dar alegerea Sibiului a fost în orice caz o alegere fericită. Ajung în fiecare an vreo 10-15 zile şi prin Braşov, poate şi acolo m-aş simţi bine. Printre argumentele în favoarea Sibiului este şi faptul că aici există o oarecare continuitate a culturii germane, mai degrabă decât în Braşov. Şi iarăşi faptul că Braşovul are un background mai degrabă industrial, decât cultural-intelectual, a fost un dezavanatj în momentul alegerii.
Raspunde

@47

Acum 10 ani

Poate ai dreptate Dan capina de plai...dar eu zic ca si in Sibiu cei care lucreaza in lumea medicala daca citesc ce ai scris rad cu lacrimi..dacanu ar fi trist... Daca Joahannis I-a dat acces liber lui Vonica in Sibiu sa faca ce vrea langa ceea ce la voi numiti Soital Judetean..aia nu inseamna ca nu vad si stiu diferenta...Avea drepatate ala care va spunea ca o hala e un eveniment...asa si cu Polisano..a facut un sanatoriu si voi credeti ca sunt spitale..hahaha Uite eu stiu ca Polisano e o mica clinica comparativ cu spitalele private din Brasov...si de bun ce toate analizele histologice le face la Clinica Oncologica de la Brasov...dar ma rog daca asa crezi tu ..esti fericit si multumit ..asadara e ok
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus