Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Primele 12 aparate de ”miscare in aer liber” vor fi montate luna viitoare

De săptămâna viitoare încep lucrările de amplasare a 12 aparate destinate celor care vor să facă mișcare în aer liber. Acestea vor fi montate lângă locurile de joacă amenajate pe bulevardul Mihai Viteazul și în cartierul Vasile Aaron. Aparatele vor fi putea fi utilizate de la jumătatea lunii aprilie, alte zece astfel de instalații urmând a fi amplasate până la sfârșitul anului și în alte locuri din oraș.
”Instalaţiile menţionate includ aparate pentru extensia taliei, aparate pentru mişcarea picioarelor, aparate pentru întărirea braţelor, aparate pentru extensii şi mers şi aparate de tip bicicletă”, arată administrația locală, într-un comunicat de presă.
Costul celor 22 de aparate este de aproape 60.000 de lei.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 336

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

eu

Acum 10 ani

in Vasile Aron exista astfel de aparate de ani de zile.mai bine le-ar pune in parcul din Terezian
Raspunde

fghsj

Acum 10 ani

da din ce is facute de costa asa de mult ????
Raspunde

un om normal

Acum 10 ani

Sinteti niste HANDICAPATI (Cautativa)
Raspunde

sifo

Acum 10 ani

bai oltean frustrat daca ai dubi de cost dute si fa investgati ,cheama pe aia de ani vezi ce conflict de interese mai gasesti acolo ,mai iesi in lumea civilizata si vezi ca acolo este o normalitate ,nu te mai du toata simbata la piata de brinza si zarzavaturi de linga sala transilvania ,pentru tarani a gasit modul de a multumi ca lau votat noaptea dar pentru cel mai vechi festival de film din tara ,astra film nu gaseste bani ,arunca neputinta in curtea primariei ,bine ca au fost sibieni destepti in 2000 si au votat cu capu nu cu matu ca acum eram un oras muribund ,economic ,culturar si turistic stateai ,toata ziua in casa si te uitai la telenovele si manele ,te trecea lacrimile la dintecele lui ,guta ,salam ,parizar ,cremvus si alte nume celebre
Raspunde

F.V.I.

Acum 10 ani

Mi se pare superba ideea ! Nu stiu daca zonele in care vor fi amplasate sunt si cele mai bune dar nu sunt de parere ca ar trebui aduse asa aparate in terezian... avand in vedere ca locuiesc intr-un cartier periferic al Sibiului de vreo 10 ani, pot spune ca locuitorii cartierelor invecinate (marmelada, si tiglari) nu sunt inca pregatite sa primeasca asa ceva. Locuiesc spre nefericirea mea partiala intr-o zona a Sibiului care primeste enorm de multe persoane din afara municipiului in special venite din mediul rural (nu as vrea sa generalizez) a caror ratiune si simt civic este de multe ori discutabila deoarece se manifesta (mai ales cand formeaza grupuri, respectiv gasti) prin distrugere ... parcul din terezian a fost in perioada premergatoare constructiei pur si simplu o perla aruncata intre gunoaie de care au avut baietii grija. Deci categoric NU aducerii lor in terezian ! In rest subliniez inca odata ca ideea si proiectul mi se pare super ! Pretul nu cred ca sunt in masura sa-l comentez deoarece sunt putin paralel cu costurile acestor aparate :)
Raspunde

K.W CHIOLHANNIS

Acum 10 ani

Alți bani dați aiurea de iresponsabilii și pălmașii primăriei....Băăăăăăă neghiobilor...asfaltați periferiile Sibiului,că-și rup oamenii mașinile pe străzile ălea ca-n 1900 toamna!
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

Bani aruncati aiurea. Puteau fi folositi pentru milioane de alte lucruri nu pentru aparate de dat shaorma jos de pe ceafa si burta ... care oricum nimeni nu o sa le foloseasca iar altii o sa le strice, daca nu le fura tiganii pentru fier.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus