Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

66 de participanti la prima editie a Cupei Primaverii la inot

Prima ediţie a competiţiei de înot Cupa Primăverii a avut loc în bazinul de înotal  Băii  Neptun,  la începutul acestei săptămâni.

Competiţia  a fost  organizată de Smile Sport Club în parteneriat cu Complexul Baia Neptun şi Aqua Gym şi s-a adresat copiilor cu vârsta de până la 12 ani inclusiv. În competiţie s-au înscris 66 de copii, cel mai mic dintre înotători având vârstade  5  ani. 

Toţi  copiii  înscrişi  în  această  competiţie  au  fost  premiaţi  de organizatori  cu  diplome,  medalii  şi  dulciuri,  tocmai  pentru  a-i  încuraja  să practice acest sport în continuare. Beneficiile înotului în starea de sănătate sunt cunoscute deja, mai ales în cazul copiilor.

Înotul este deosebit de benefic pentru dezvoltarea fizică a celor mici: dezvoltă  motricitatea,  îmbunătăţeşte  funcţionalitatea  aparatului  cardio-respirator, fiind adesea menţionat de specialişti şi pentru efectele revigorante pe care le are asupra psihicului copiilor. Organizatorii  doresc  să  transforme acest  eveniment  într-unul  de  tradiţie,  în dorinţa  de  a  încuraja  sportul  de  masă  ca  modalitate  de  menţinere  şi îmbunătăţire a stării de sănătate a membrilor comunităţii.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus