Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Peste 500 de locuri de munca disponibile in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi anunţă pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în ultima săptămână din martie, că angajatorii le pun la dispoziţie 522 de posturi. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (492), Agnita (38), Mediaş (35) şi Cisnădie (20).

„Din totalul locurilor de muncă, 49 se adresează persoanelor cu studii superioare -administrator de reţea de calculatoare, analist calitate, consilier juridic, director vânzări, documentarist ordonanţare logistică, inginer de sistem în informaticaă, inginer producţie, manager marketing, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial. Restul de 435 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare", spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Doni

Acum 8 ani

Grea matematica asta! Nu cred că-i pentru ziarişti. 49+435=484. Sau: 492+38+35+20=585. Nicicum nu dă 522.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus