Luni,
27.09.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Cadouri, iepurasi si ateliere creative la Targul de Pasti din Sibiu

În 11 aprilie Târgul de Paști din Sibiu dă startul sezonului evenimentelor din Piața Mare și îi așteaptă pe vizitatori cu surprizele de anul acesta – expozanți noi, țarcul de iepurași, ateliere creative de încondeiat ouă și un aranjament al căsuțelor sub forma unor flori.

La Târgul de Paști din Sibiu se pot înscrie expozanți din toată țara, scopul fiind acela de a aduce ceva în fiecare an ceva nou vizitatorilor. Datorită succesului edițiilor trecute și a atractivității orașului, înscrierile devin de la an la an tot mai interesante. “În fiecare an suntem puși în situația tot mai plăcută de a primi propuneri de standuri tot mai interesante, astfel am putut pregăti anul acesta un număr de 13 expozanți noi, printre produsele aduse de aceștia sunt: jucării cu lavandă, ghivece și cutii decorate manual, ii și tablouri realizate cu fir de ață, păpuși și jucării din pânză, cupcakes, cake-pops sau ciocolată artizanală”, declară Andrei Drăgan Răduleț, managerul evenimentului.

Pentru că Paștele e o sărbătoare mult așteptată de cei mici, copiii sunt în centrul atenției la acest eveniment, iar acestora le sunt pregătite noi surprize, cum ar fi o familie de iepurași proaspăt ieșiți din puf, care vor locui într-un țarc special, unde copii pot îi pot privi de aproape. De asemenea sunt pregătite ateliere creative pentru cei mici în cadrul cărora copiii pot să învețe încondeiatul ouălor sub îndrumarea unui artist popular.

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei la București, după modelul evenimentelor austriece asemănătoare. Organizat pentru prima dată în 2010, este organizat anul acesta de Asociația Events for Turism în parteneriat cu A1 Events.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

B.Utoru

Acum 7 ani

Hotărăşte-te, Dorina! Ori Paşti, ori Paşte, ce Paştele mă-sii! Nema cultura... Îţi spun eu: corect se spune Paşti, la plural.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus