Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Ariton: Consider o greseala regretabila hotararea majoritatii consilierilor locali sibieni

Senatorul PDL Ion Ariton face un apel către primarul Klaus Johannis să-și reconsidere polziția față de Astra Film Festival și să includă evenimentul pe agenda culturală a orașului. ”Consider o greşeală regretabilă hotărârea majorităţii consilierilor locali sibieni, privind neincluderea pe agenda culturală 2014 a Festivalului ASTRA Film. După ediţia jubiliară de anul trecut, este cea mai nefericită atitudine din partea unor edili de oraş cu pretenţii cultural-europene. Începând din 1993, echipa studioului ASTRA a depus eforturi enorme pentru a înscrie Sibiul pe harta culturală a Europei”, susține senatorul făcând un ape la consilierii locali și la primarul municipiului. ”Fac un apel către consilierii locali şi către dl primar Klaus Iohannis să-şi reconsidere poziţiile faţă de FAF. Acest festival trebuie să meargă mai departe, în primul rând cu sprijinul aleşilor comunităţi sibiene! Doamnelor şi domnilor consilieri, domnule Iohannis, includeţi FAF în agenda culturală şi în 2014! Alăturaţi-vă celor care, de 20 ani, sprijină organizarea lui, pentru renumele cultural al Sibiului!”, a mai artătat Ion Ariton.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

@ARITON-PENALUL

Acum 10 ani

În mod normal Ariton-de după pom are dreptate în ceea ce afirmă,ținând însă cont de trecutul lui dubios de benzinar escroc și hoț,tot ce afirmă are valoare ZERO...ce-aș mai vrea să-i văd pe cei doi-Ariton și iohannis- într-o celulă la JILAVA....hi hi hi hi.....
Raspunde

Nedumerire

Acum 10 ani

\" După ediţia jubiliară de anul trecut, este cea mai nefericită atitudine din partea...\". Înţeleg că ediţia jubiliară de anul trecut a fost şi mai nefericită decât atitudinea din partea... Oare ce este fericirea, dacă ediţie jubiliară este pe primul loc la categoria \"cea mai nefericită atitudine\"?
Raspunde

ELENA

Acum 10 ani

EDITIA JUBILIARA A FOST UN EXCELENTA. ASTRA FILM FESTIVAL 2013 - FESTIVALUL ANULUI IN ROMANIA
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Natură moartă, contrabas cu arcuș și ariton.
Raspunde

ptr 2

Acum 10 ani

Ce scrie la DEX? Atentie: JUBILÁ, jubilez, vb. I. Intranz. A simți o mare satisfacție (exteriorizând-o), a se bucura din plin de ceva; a triumfa. – Din fr. jubiler, lat. jubilare. JUBILIÁR, -Ă, jubiliari, -e, adj. De jubileu, făcut pentru un sau cu ocazia unui jubileu. ◊ An jubiliar = an în care are loc un jubileu. [Pr.: -li-ar] – Din jubileu (după fr. jubilaire). Diferenta e clara, nu?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Ediția jubiliara a fost atât de jubilantă încât toți spectatorii au juisat. Dac-ați ști ce mizerie au lăsat în urmă...
Raspunde

Sibian

Acum 10 ani

Eu nu inteleg atitudinea asta hitlerista a Domnului Iohannis! Oare chiar asa dispute sunt intre PSD si PNL?
Raspunde

Sibiene,

Acum 10 ani

na-i cum intelege ceva ce nu exista, precum \"atitudinea hitlerista\". Nu te mai chinui.
Raspunde

alt sibian

Acum 10 ani

ce intrebare stupida pai cind s-a iubit psd sibiu cu fdgr s-au decind johannis a trecut la sefia pnl ,au inceput sforariile crioto -comuniste pina vati atins scopurile vati iubit la nemurire si dupa ,servicile secrete pe televiziunile de partid ,intrebartea nr 1 cind se rupe coalitia si acum ne prefacem ca va pare rau la astia de la psd ,nici nu a anuntat bine ,antonescu despartirea ca voi astia de la psd ati si pus de o chermeza lasata cu chiuituri si bautura din belsug nu stiu daca au lipsit si fetitele in bikini ,cred ca cati de la univesitate si alte babe din psd nu se mai pot desfasura acum este mare pregatire pentru euro si parlamentare
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Agramatule...ești de-o prostie cruntă...iremediabilă...să cauți ceva medicamente speciale în Canada sau Australia...doar cu XANAX nu te faci bine...BOULEEEEE!!!!!!!!!!!!
Raspunde

...

Acum 10 ani

uite cine comenteaza..unu care a dat de 9 ori sa intre la facultate.. cititi cv-ul lui ariton si vedeti cand a terminat liceul si cand a terminat facultatea..mai bine isi vedea de treaba si se ducea la strung sau la freza...poate iesea un meserias din el..asa a iesit o varza...tot timpul se inghesuie sa stea unde nu e locul lui...un imbecil fatarnic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus