Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Aproape 400 de locuri de munca disponibile in judet

Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptaţi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu unde pot consulta oferta angajatorilor sibieni, care cuprinde 392 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (327), Mediaş (33), Cisnădie (20), Agnita (7) şi Avrig (5).

„Din totalul locurilor de muncă, 36 se adresează persoanelor cu studii superioare - asistent director, analist, consilier juridic, director adjunct, director vânzări, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer electronist, inginer instalatii pentru construcţii, inspector specialitate, manager achiziţii, manager marketing, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial. Restul de 356 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

B.Utoru

Acum 9 ani

Bravo, Dorina. Vezi că poţi? Eşti brânză bună în burduf de câine. Adu carnetul să-ţi trec FB la aritmetică.
Raspunde

european

Acum 9 ani

ametesti de atatia directori, analisti, consilieri, inspectori, in strainatate sunt astfel de posturi in asa cantitate doar la firme cu peste 500 de angajati, restul lucreaza, nu stiam ca Sibiul are astfel de firme...
Raspunde

marisil

Acum 9 ani

pentru 800-900 ron pe luna ,poate nici atat,lucrati voi cei angajati la AJOFM care aveti salari peste 2800 ron care nu stiti decat sa trimiteti oameni la rupt de oase. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus