Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
24°C

Ambasadorul Indoneziei catre studentii sibieni: veniti sa studiati la noi

Ambasadorul Republicii Indonezia la București, Excelența Sa Diar Nurbintoro, a venit în rândul studenților Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, pentru a-i încuraja să aplice pentru bursele Darmasiswa. Prin intermediul acestora, studenții sibieni pot studia în Indonezia pe o perioadă de șase luni sau un an, timp în care toate cheltuielile sunt acoperite prin intermediul bursei. Programele de studiu acoperă domenii precum limba indoneziană, arte, muzica tradițională, dansuri tradiționale și meșteșuguri. Bursierii pot alege una din cele 46 de universități de stat sau particulare deschise studenților selectați în cadrul programului Darmasiswa.
”Suntem deja sub o umbrelă a cooperării culturale între România și Indonezia. Acesta este un alt pas, dar nu îi invităm doar pe studenții din Sibiu să studieze sau să își continue studiile în Indonezia, ci și pregătim studenți din țara noastră care să vină și să învețe în România”, a declarat Excelența Sa Diar Nurbintoro.
Acesta s-a întâlnit și cu rectorul ULBS, Ioan Bondrea, pentru a discuta despre extinderea colaborărilor. ”Prima vizită în Sibiu a fost făcută la Universitatea de aici în ianuarie, atunci când am discutat cu rectorul ULBS despre cum vom extinde colaborările cu universități din Indonezia, colaborări care vor acoperi două paliere: schimb de studenți, dar și o mobilitate a cadrelor didactice. Avem culturi diferite, sisteme diferite, prin urmare, de astfel de schimburi pot profita ambele părți”, a mai spus ambasadorul Indoneziei la București.
 

Mai multe detalii despre aceste burse aici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

sibian

Acum 8 ani

Numai bananieri la ULBS
Raspunde

nemilosu

Acum 8 ani

Fii smart oltene, moldovene...ramai in Indonezia. E cald, doar maimutele sunt blonde acolo, e mult dans si voie buna...ce mai, ca la Calafat, Crevedia sau Tulcea. Ma rog, oltene, moldovene, muntene...
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Tareeeee:)))))))))))))))))))am voie să râd cu lacrimi,nemilosuleee?????
Raspunde

Fănel Acatrinei-Erdelianu

Acum 8 ani

@nemilosu: cum intri pe stânga in Jakarta era coana mā-ta pe post de preș și wc public. O racolaseră ciuciunghezii ăia pe post de dansatoare exotica, dar era prea grasa și prea proastă , rupea bările , pe scurt băbăciunea era paguboasă. Și era blonda cu spume, maimuța dracu\' !
Raspunde

nemilosu

Acum 8 ani

@2 :-)))) @ Fanel: Hahahahahahahahahaha !!!!! My mom is dead, so I hope you find it.
Raspunde

@nemilosu

Acum 8 ani

nu te râde ca proasta-n organ, tipu nu ti-o zis cand a vazut-o pe muma-ta.
Raspunde

nemilosu

Acum 8 ani

Fii smart, invata la SB sa scrii romaneste...
Raspunde

sibiensis

Acum 8 ani

ba oltenilor, muntenilor si moldovenilor daca sunteti instare invatati si voi in Indonezia. Sibienii nu au nimic cu voi daca sunteti de treba, nu va tineti de smecherii cum ati invatat acasa ca ardelenii is prosti si ca ii faceti... Nu mai merge treaba asa ca oamenii s-au prins cand faceti smecherii si intrigi si va da cu zat si nu va place. Fiti oameni daca vreti sa fiti tratati cum se cuvine.
Raspunde

@8,

Acum 8 ani

nu fi rau! Stramosii tai, cand se facea seara, erau obligati sa paraseasca cetatea. Dupa ei se inchideau portile. Si acum faci pe generosul si le dai voie altora sa traiasca in Sibiu? Cu ce drept?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus