Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cauti sa te angajezi? In judet sunt disponibile 500 de posturi

Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu unde pot consulta oferta angajatorilor, care cuprinde 501 posturi vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (401), Mediaş (75), Agnita (19) şi Avrig (6).

„Din totalul locurilor de muncă, 43 se adresează persoanelor cu studii superioare -asistent director, analist, artist instrumentist,consilier juridic, director vânzări, funcţionar administrativ, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer electronist, inginer instalaţii pentru construcţii, inspector specialitate, programator, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, şef birou, şef serviciu. Restul de 458 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

cețătean de sibiu

Acum 9 ani

io vreau pogramator pentur ca stiu sa pogramez orele de vizita la dentist de egzemplu. da sa fie salaru cam la o mie juma de ieuroi pă luna si luna de 28 zile.
Raspunde

angajator

Acum 9 ani

ba sifonar de vilcea ,te angajez eu la taiat lemne la fintinele s-a tio dau printre masele si uite asa scapi si de programare la dentist si iti dau 1500 de euroi ,si inca ceva poti sa-ti aduci si toate neamurile la sibiu ca dupa falimentu olchim va creat ,ponta locuri de munca la sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus