Joi,
09.12.2021
Ceata
Acum
-1°C

Zapada la Paltinis

Zero grade și zăpadă de 15 centimetri au fost ingredientele perfecte pentru copiii care au urcat la Păltiniș, astăzi, în cadrul programului ”Școala Altfel”.  Fie că au mers într-o simplă drumeție sau că s-au dus la Arka Park, copiii s-au bucurat de ultimele zile de iarnă. Poate. 
Specialiștii Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud au transmis ieri o informare meteo cu privire la răcirea vremii în următoarele zile. Se vor menține ploile și vremea rece până la sfărșitul zilei de mâine. ”În intervalul menţionat va ploua, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. La munte cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore. Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 09 aprilie şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice vor scădea accentuat, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă”, au transmis ieri, meteorologii Udo Reckerth, și Ovidiu Câmpean.

Comentarii

1 comentarii

ziaristi de 2 lei

Acum 7 ani

mai ziaristilor cum dati voi stirea in 10 aprilie cum va fi vremea pe 9 aprilie....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus