Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Aproape 600 de locuri de munca vacante in judet

Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni, care cuprinde 596 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe sunt diponibile în Sibiu (496), Mediaş (52), Cisnădie (20), Agnita (14), Avrig (13) şi Dumbrăveni (1).

"Din totalul locurilor de muncă, 69 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, director vânzări, econommist, inginer construcţii, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, inspector de specialitate în administraţia publică, manager proiect informatic, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial, şef serviciu. Restul de 527 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt la AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus