Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Echipa ULBS s-a calificat in finala Campionatului Universitar de minifotbal

Meciurile ultimei etape din cadrul Campionatului Universitar de minifotbal, desfășurate la Timișoara, Cluj, Iași și București, au stabilit clasamentul final pe grupe, cele mai bune opt echipe urmând să participe la turneul final, ce va avea loc în perioada 4-7 mai, la Brașov, informează un comunicat.

S-au calificat primele două clasate din fiecare grupă: Universitatea "Petru Maior" din Târgu Mureș, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Universitatea "Politehnică" din București, Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea "Politehnică" din Timișoara.

Turneul final, organizat la Brașov de Asociația Student Sport, va debuta duminică 4 mai, deschiderea fiind programată între orele 16,00 și 17,00, iar între orele 17,00 și 19,00 urmând să aibă loc o conferință de presă, o ședință tehnică și gala de prezentare a echipelor.

Primele meciuri de la turneul final se vor desfășura luni 5 mai, cele opt formații participante fiind împărțite în două grupe. Faza grupelor se va încheia pe 6 mai. În aceeași zi se vor disputa și semifinalele competiției, prima de la ora 16,00, a doua, de la ora 19,00.

Miercuri 7 mai vor avea loc finala mică, de la ora 13,00, și finala mare, de la 14,30. Un meci demonstrativ de fotbal feminin va avea loc de la ora 14,00, iar de la 15,30 se va disputa un meci demonstrativ între echipa națională și Generația de Aur, transmis de Dolce Sport. Premierea va avea loc de la ora 16,30.

În pauzele meciurilor sau între meciuri vor fi organizate concursuri cu premii pentru suporteri.

Primele două ediții ale campionatului universitar de minifotbal au fost câștigate de echipa Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, iar vicecampioana anului 2013 a fost echipa Universității Tehnice "Gheorghe Asachi".

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus