Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Peste 530 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi anunţă pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă la sfârşit de aprilie, că în judeţ sunt disponibile 538 de posturi.

Cele mai multe se găsesc în Sibiu (412), Mediaş (55), Agnita (34), Cisnădie (22), Dumbrăveni (9) şi Avrig (6).

„Din totalul locurilor de muncă, 64 se adresează persoanelor cu studii superioare: analist calitate, asistent manager, bibliograf, consilier instituţie publică, contabil, director vânzări, inginer construcţii, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, inspector de specialitate în administraţia publică, manager proiect informatic, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial, şef serviciu. Restul de 474 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus