Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Teatrul Gong are un nou manager: Adrian Tibu

În urma concursului organizat pentru funcția de manager al Teatrului pentru copii și tineret Gong, noul manager al instituției este Adrian Tibu, specialist în PR al Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu. Tânărul Adrian Tibu a fost declarat câștigător al concursului organizat luna trecută cu nota finală 9,68. ”Ca urmare a rezultatului final obţinut, d-nul TIBU ADRIAN –IOACHIM a fost declarat câştigător al concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de manager al Teatrului pentru copii şi tineret "Gong" Sibiu”, se arată într-un anunț al instituției.

Potrivit reprezentanților Primăriei, Adrian Tibu va prelua funcția de conducere din iunie, după încheierea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în organizarea căruia este implicat Tibu. Până atunci, manager interimar a fost desemnată, prin hotărâre a Consiliului Local Sibiu, Mihaela Grigoraș, cea care a condus teatrul până anul acesta.
Tânărul sibian a lucrat în cadrul Asociației Sibiu 2007 – Capitală culturală europeană, după încheierea cărui proiect a activat în cadrul Teatrului Gong. Din 2010 este angajat al TNRS.

Comisia de concurs a fost constituită prin vot al Consiliului Local Sibiu, sub al cărui legislativ funcționează Teatrul Gong. Membrii comisiei sunt Cristian Radu (conf. univ. dr. al ULBS), Ion Tomuș (director al Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu), Stela Matioc (șef al Serviciului de cultură, sport şi turism din cadrul Primăriei Sibiu), Diana Paşcalău (șef al Serviciului Buget-contabilitate din cadrul Primăriei Sibiu) și Cristina Burchea (şef Serviciu Resurse umane, pregătire profesională şi secretariat din cadrul Primăriei). Concursul a constat în depunerea unui dosar ce includea și un proiect de management. Pe baza acestui proiect a fost organizat și un interviu, ca probă a concursului.

Teatrul Gong este ”urmașul” Teatrului de păpuși ”Licurici”, înființat în 1 februarie 1949, și rebotezat în 1996, când instituția funcționa în subordinea Consiliului Județean. Acum, în cadrul Teatrului organigrama cuprinde 56 de posturi.

Foto: Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

HI HI HI!

Acum 8 ani

Ăsta are față mai degrabă de tocilar puber decât de manager....te apucă râsu-plânsu nu alta....v-a fi vreo odraslă piloasă a cuiva cu legături prin primărie!mult succes îi dorim oricum,numa să nu dea în mania sifonărilor precum chiriac-pui de drac de la Radu Stanca!
Raspunde

mentalistul

Acum 8 ani

taci ma balasule chiar merita Adrian o functie de conducere in teatrul Gong, il stiu pe Tibu de cand era in liceul si se ocupa de organizarea Sibiu Plays. Felicitari Adi meriti!! La cat mai multe proiecte interesante!!!
Raspunde

brrrrrrrrrr

Acum 8 ani

*******
Raspunde

Eu

Acum 8 ani

******
Raspunde

venetiana

Acum 8 ani

hihihi si brrr... poate cunosteati voi un domn/o doamna cu un cv mai complicat si n-ati stiut sa ziceti nimic... si eu il cunosc pe Adi tot de la sibiu plays, cum o face toata lumea care a participat la acest gen de proiecte, si isi lua inca din perioada aia niste responsabilitati asupra lui si depunea niste eforturi pe care alti *indrumatori* ai vremii le evitau. bravo lui pentru reusite.
Raspunde

costi

Acum 8 ani

bine ca a venit si debarcarea pentru Mihaela Grigoraş ...era si timpul ...
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

felicitari tibule, meriti aceasta functie ... sper intr-o diversitate de noi activitati, chiar si o cinemateca similara celei de la studioul astra sau libraria humanitas!
Raspunde

ponta

Acum 8 ani

sa ma puneti pe mine ponta sef k s profesionist la teatru ..va art eu cum prostia si domnia se plateste. Voi cu prostia, Ponta@CO cu domnia pe munca voastra. Nu castiga cel care munceste, ci cel care stie sa fura mai mult. Nimic nou in mioritica.la mai mare fraierilor
Raspunde

eu

Acum 8 ani

******
Raspunde

*****

Acum 8 ani

*****
Raspunde

****

Acum 8 ani

(...) independentii nu mai au loc pe piata teatrala sibiana, nu-i asa?
Raspunde

Bine

Acum 8 ani

E bine că începem să ne scăpăm de babele şi moşii comunişti care acaparează instituţiile în ultimii douăzeci de ani. Felicitări acestui tânăr pe care în văd mereu în preajma evenimentelor teatrale.
Raspunde

opinie

Acum 8 ani

FRATE ARE FATA DE GONG RESTUL SA DEMONSTREZE PROFESIONIAL SUCCES
Raspunde

maria

Acum 8 ani

Ufff...ce rea-i invidia!!! Felicitari Adi!!! Mult succes in continuare...ma bucur mult sa aud de tine!!!
Raspunde

ciuma chiriac

Acum 8 ani

******
Raspunde

Vlad

Acum 8 ani

E bine ca ajung tineri la conducere. Mi-ar placea sa se joace zilnic la Teatrul Gong .Pe langa spectacolele institutiei spatiul poate fi inchiriat pentru spectacole de teatru independent. Si in Sibiu incepe acest fenomen(Bidge Theater, compania Become) si ar fi bine ca aceste proiecte sa beneficieze de un loc de desfasurare cum sunt cele 2 sali de la Gong.
Raspunde

Chiriac pui de drac

Acum 8 ani

******
Raspunde

Andreea

Acum 8 ani

Felicitari, Adi!
Raspunde

Faust

Acum 8 ani

Popor de invidiosi si \"scarbe de oameni\". Va uitati ca are o fata nu stiu cum, ca e tanar, ca e bla bla bla.... Bai invidiosilor, eu habar nu am cine e si nu ma intereseaza, insa omul asta a dat un examen pe care l-a trecut cu o nota mai mult decat onorabila. Ce naiba aveti cu el cand nici macar nu a apucat sa-si intre in pita si deja sariti pe el ? Cati dintre voi ati luat macar o nota de 8 la un examen ? Cum spuneam... invidie si prostie... \"nobilele calitati\" ale romanilor. Veci nu veti face ceva in tara aia cu asemenea \"calitati\". Adopt motto-ul: „Cînd am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti, iar cînd am venit v-am găsit şi mai săraci, şi mai proşti !“ – Constantin Brâncuşi.
Raspunde

faustule

Acum 8 ani

*****
Raspunde

Corina Oltean

Acum 8 ani

Bravo Adi!! Succes in tot ce faci!
Raspunde

Adi

Acum 4 ani

Vreau si eu sa lucrez la Gong, ce trebuie sa fac ?
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

Depinde. Daca ninge, trebe sa ai maturoi zdravan, sa eliberezi trotuarul de zapada. Inauntru ajunge sa ai o galeata si o carpa. Pe timp de ploaie trebe curatata de mai multe ori podeaua, ar fi bun un teu, sa nu te apleci prea des. Toaletele trebe controlate de mai multe ori pe zi, iar in functie si de numarul spectatorilor curatate si completata hartia igienica. Dupa cum vezi, nu-i prea greu. Succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus