Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Sibianul Sebastian Barbu, locul 2 in Raliul Aradului

Aflat la prima etapă pe macadam cu modelul Mitsubishi Lancer EVO X R4, echipajul Sebastian Barbu/Sergiu Itu a terminat Raliul Aradului pe locul secund în clasamentul European Rally Trophy și pe locul 5 în Campionatul National de Raliuri Dunlop. Raliul Aradului s-a desfășurat în perioada 8-10 mai.
Sebastian Barbu și Sergiu Itu au început pregătirea pentru Raliul Aradului, prima etapă pe macadam cu noua mașină, cu o sesiune de teste, alături de echipa Colina Motors, la Sf. Gheorghe, sesiune la care a participat și fostul campion național finlandezul Jarkko Miettinen. “Lecțiile de pilotaj cu Jarkko Miettinen au fost de un real folos. Mai am acum nevoie de câțiva kilometri de probe speciale pentru a le putea aplica 100%”, a spus Sebastian Barbu, după primele probe pe macadam din Raliul Aradului.
 Etapa a doua din CNRD a contat și ca etapă în European Rally Trophy, pentru Sebastian Barbu și Sergiu Itu obiectivul principal fiind o clasare pe podium în această competiție. “Pe parcursul celor două zile am avut o luptă interesantă în ERT cu un echipaj cu experiență. A fost încălzirea perfectă pentru etapele din Campionatul European de Raliuri la care vom participa anul acesta. Ținând cont de faptul că este primul raliu pe macadam cu noua mașină, sunt mulțumit de rezultat”, a spus Sebastian Barbu, pilotul sibian reușind să se claseze pe locul secund, în etapa din ERT, după echipajul Rashid Al-Ketbi/Karina Hepperle pe un Ford Fiesta R5.
După cele 8 probe speciale care au contat pentru Campionatul Național, Sebastian Barbu și Sergiu Itu se aflau pe poziția a cincea. 
Următoarea etapă la care va lua startul echipajul Sebastian Barbu/Sergiu Itu este Danube Delta Rally, etapă care se va desfășura tot pe macadam, în perioada 29 – 31 mai.
 
Foto: www.motorsportnews.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus