Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 580 de posturi vacante in Sibiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi invită pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul AJOFM pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni, care cuprinde 582 de posturi vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (425), Mediaş (101), Agnita (26), Cisnădie (20), Avrig (5) şi Dumbrăveni (5).

„Din totalul locurilor de muncă, 101 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, asistent social, consilier juridic, consilier instituţie publică, economist şef, expert biolog, funcţionar ghişeu, inginer textile, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer productie, kinetoterapeut, medic specialist, medic veterinar, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, şef formaţie industria confecţiilor, şef secţie, specialist resurse umane, tehnician proiectant. Restul de 481 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu, Dana Radu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

gogu

Acum 9 ani

Dac le punea´ti voi pe site ,va citea multa lume interesata!!.....chestie de ,,optica,,!!
Raspunde

Ciuf

Acum 9 ani

Si nu puteti pune si un link unde pot vedea toate posturile vacante?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus