Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Legenda thrash-metal germana Contradiction canta in finala W:O:A Metal Battle Romania

Grupul german de (teutonic) thrash-metal Contradiction vor susţine un concert în cadrul finalei naţionale a concursului Wacken Open Air România 2014 care va avea loc în 26 iunie, în clubul Oldies din Sibiu.

Pe scena de la Sibiu vor concura în finala din acest an trupele: An Theos (Bucureşti), DinUmbră (Bucureşti), Dirty Shirt (Seini), Hathor (Galaţi), The Untold Faith (Carei) şi Vespera (Cluj-Napoca). Contradiction se vor afla pentru a patra oară în România, după concertele din cadrul Festivalului Rockin`Transilvania (2009, 2010) şi 2 concerte de club în 2013 (Sibiu, Timişoara).

„Noi am cântat de mai multe ori în cadrul festivalului Wacken Open Air, motiv pentru care ştim cât de mult înseamnă pentru o trupă să participe la acest mare festival”, a declarat chitaristul Oliver Kämper.

Trupa Contradiction aparțin generației thrash metal din anii '80. Grupul a aniversează anul acesta 25 de ani de activitate, ani presăraţi cu numeroase concerte alături de trupe de renume ale genului (Overkill, Sacred Reich, Down, Kreator sau Iced Earth), participări la festivaluri (Wacken Open Air, Rock Hard Festival, Rock Harz, etc), precum și turnee alături de mari nume ale genului. Cea de-a douăzecea aniversare a fost marcată de lansarea celui de-al șaselea album de studiou al grupului, intitulat The Essence Of Anger, apărut la LA Records/Intergroove și urmat de un turneu internațional de promovare care a trecut deja prin țări precum Germania, Italia, Elveția, Malta, România, Portugalia, Olanda sau Rusia.

2014 este un an special pentru Contradiction: la aniversarea celor 25 de ani de activitate se adaugă şi concertul cu numărul 500 din istoria trupei dar cel mai important va fi cu siguranţă lansarea celui de-al şaptelea album, care va oferi muzical tot ceea ce îşi doreşte un iubitor al metalului: piese melodice punctate cu un sound agresiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus