Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Ce spune Cristi Dulca despre plecarea la Steaua

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș se numără printre cei nominalizați să ocupe postul de antrenor la Steaua, proaspăt rămas vacant. Cristian Dulca a comentat miercuri seara plecarea de la Mediaș, la un post TV de sport.

"Am rămas surprins de faptul că am fost nominalizat pe lista Stelei. Surprins plăcut, bineînţeles. Şi asta mă onorează că, din cîte am citit, Mihai Stoica a făcut această propunere. Înseamnă că ei apreciază şi au văzut modul în care am muncit la toate echipele la care am fost şi în special ultimul an la Mediaş. Cu lotul pe care l-am avut, jucătorii plecaţi, probleme financiare, am reuşit să ne salvăm şi am avut cîteva meciuri cu echipele importante ale campionatului foarte bune. Şi aici s-a văzut valoarea echipei pînă la urmă", a spus Cristian Dulca la DolceSport.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus