Miercuri,
28.10.2020
Innorat
Acum
16°C

Ilie Vonica a fost inmormantat cu aplauze | Video

08 Iunie 2014 16:13

Medici, angajați, colaboratori, șefi de instituții publice și câțiva politicieni au format cele câteva sute de persoane care au asistat la funeraliile lui Ilie Vonica, doctorul care s-a sinucis după arestarea soției sale.
Spre diferență de ultima seară de priveghi, atunci când bărbați aduși de apropiați ai familiei Vonica au lovit cu umbrelele jurnaliștii care filmau sosirea soției celui decedat, funeraliile au decurs fără incidente fizice. Printre cei care au asistat la înmormântare s-a numărat și consulul Germaniei la Sibiu – Judith Orban -, dar și jurnalistul Emil Hurezeanu, prieten al familiei Vonica. Au mai fost văzuți senatorul Ion Ariton, cei doi fii ai lui Ilie Carabulea, foștii deputați Cornel Știrbeț și Nicolae Nan, președintele Camerei de comerț, Gheorghe Aldea, și fostul președinte al Consiliului Județean, Martin Bottesch. Strada Justiţiei, unde este amplasat cimitirul Bisericii din groapă, a fost închisă parţial circulaţiei.

”Presa e de vină”

Preotul care a oficiat ”ritualul”, Constantin Necula – consilier de imagine al Mitropoliei Ardealului -, a găsit totuși că e de cuviință să dojenească cel puțin presa. ”Nu facem o slujbă, ci e un ritual special pentru cei care au decedat astfel. Biserica își exprimă compasiunea față de familie, mai ales, ceea ce presa nu prea reușește – și vă rog să nu tăiați acest mesaj. Pentru Sibiu, domnul Vonica a fost mai mult decât o știre de câteva minute”, s-a adresat Necula presei. ”Întreaga mitropoliei regretă, Vonica rămâne pentru noi un subiect de rugăciune. Gestul sinuciderii e nejudecabil, el se tratează cu tăcere”, a mai adăugat preotul.
După slujba la care alături de Necula au asistat mai mulţi preoţi, la iniţiativa celor care au ajuns în interiorul cimitirului, cel care a fost Ilie Vonica a fost aplaudat.

La intrarea în cimitir

Sicriul lui Ilie Vonica a fost așezat într-un mormânt situat aproape de intrarea în cimitir. Înainte de a fi îngropat, prieteni și cunoscuți au fost chemați să vorbească la microfon. ”Dispare nădejdea pentru mulți dintre noi. Ne mai rămâne să ne unim gândurile bune în jurul familiei sale”, a spus primul dintre vorbitori. ”Ilie, îți mulțumim pentru ceea ce ai făcut. Noi, sibienii, să facem ca această jertfă a lui Ilie să nu fie în zadar”, a spus și Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.
După slujbă, toți cei care au participat la funeralii au fost invitați la pomana care a avut loc la restaurantul unui hotel din apropiere.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

48 comentarii

@Traian Deleanu

Acum 6 ani

din respect pt. dr. Vonica poate ar fi momentul sa blocati absolut toate comentariile la aceasta stire. nu de alta, dar in cateva minute o sa apara diversi indivizi care o sa arunce cu mizerie pe aici... zic si eu...
Raspunde

Radu

Acum 6 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
Raspunde

Marcel

Acum 6 ani

A castigat cat a furat.un escroc.cei care au murit din cauza lacomiei lui nu au fost inmormantati cu aplauze? De ce trebuie sa-i privim cu ochii mai buni pe escrocii care fac lucuri de munca.Le fac pentru interesul lor si pentru statut social.Apoi ati remarcat retorica generoasa a preotului...spera la o pomana generoasa...
Raspunde

Marinela

Acum 6 ani

Dumnezeu sa-l iertere si sa aiba in grije sotia si fiica lui .Ma bucur nespus de mult ptr Parintele Necula care a spus cuvinte frumoase despre Dr Voinica ,si a considerat de cuviinta ca e necesara o frumoasa slujba si acest om a facut multe ptr sibieni,ar trebui sa fim mult mai realisti si mai onesti cu noi insine.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

marcele daca as da ochii cu tine ai ramane fara limba...Dumnezeu sa-l ierte.
Raspunde

cum?

Acum 6 ani

Adica i-au apaudat gestul sinucigas? Deplasat comportamentul apalaudacilor.
Raspunde

Petre

Acum 6 ani

Dumnezeu sa-l ierte pe dr Vonica, din zvon public se spune ca cu cat acumula averi financiare mai mari - cu atat devenea inaccesibil pentru lumea de rand. Personalul sanitar din unitatile sale erau timorati de personalitatea propietarului, pana si diriguitorii acestora aveau o comportare mai putin crestina fata de salariati. Deasemeni se spune ca nici un sarac nu iesea cu ceva in mana din casa dr.Vonica.Dealtfel este cunoscuta aroganta celor descinsi din Poiana fata de muritori de rand, bogatasii descinsi din oierii de la Poiana uitau de obarsia lor taraneasca, cautau relatii sociale care sa le satisfaca noile glorii spre care sperau. Dovada ,acces aveau Emil Hurezeanu, Ariton, si alti fericiti ai soartei - in casele , in palatele noi cucerite prin ingineria financiara de dupa anul 1990. Dar de morti trebuie sa se vorbeasca numai de bine.
Raspunde

coco

Acum 6 ani

Pomana la ce restaurant a fost ?
Raspunde

tyta

Acum 6 ani

Hmmmmmmm........Bolnavii de cancer si familiile lor nu cred ca au aplaudat. Si nici n-o vor face candva......
Raspunde

kve

Acum 6 ani

@coco;la silva
Raspunde

oara

Acum 6 ani

Pentru cel de la comentariul cu nr,7 esti prost informat ca nu iesea nici un sarac cu nimic din casa lor.O cunosc pe Doamna si pe Lori de la locul meu de munca sant persoane foarte placute si atente .E foarte usor sa judeci un om doar ca asa ai auzit de la alti dar asa e la noi cand se intampla ceva se vorbeste doar ce sa facut rau binele se uita.Cred ca e cazul sa nu mai judecati voi ca e acolo sus in cer un judecator doar el are dreptul sa ne judece cu bune si rele.Sincere condoleante familiei si putere sa poata trece peste aceasta nenorocire.
Raspunde

un prost

Acum 6 ani

da de ce nu se plang angajatii? de ce nu se plang copii operati pe gratis? de ce judecati INAINTE de judecata pentru ca stiti voi? v-a spus presa? care statea, decenta sa filmeze, si o mare de profesori universitari au navalit peste ei? CE E CU VOI? de ce nu abunda spitalele de stat de belsug, incat privatii sa moara de foame? aia care mergeti la cabinete obscure pe bani ca sa fiti programati la operatiii in spital pe spaga, stiti la la Polisano era interzisa spaga? de al dracului ce era patronu... Aia trimis la Cluj si Tg Mures sa va operati de ce nu pot nenorocitii din SMUJ, nu intelegeti ca dati spaga mai mare decat preturile din Polisano?
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

D-zeu sa-l ierte!...dar sa nu uitam ca a facut bani frumosi pe spatele celor cu cancer si D-zeu nu doarme.
Raspunde

un prost

Acum 6 ani

stii tu, sibian, cati bani a facut? poate cand a construit singura tomoterapie din romania pentru a trata cancerosii? cand in loc de vile in Bahamas a construit spitale? stii tu sigur ca o operatie facuta la el in clinica coata de fapt de zeci de ori cat deconteaza casa? sigur stiii... ca ti-a spus televizoru...
Raspunde

el

Acum 6 ani

Sa-mi sugeti obielele ... toti care vorbiti fara sa aveti habar !
Raspunde

ily

Acum 6 ani

Petre cu comentariu 7, nici un amarat nu plwca din biroul dr. Vonica fara ajutor, saracii cu banuti, bolnavii cu ce putea sa ii ajute , nu doar in polisano, ii ajuta unde putea, in spital facea multe pentru fiecare in parte...cat despre comportamentul cu angajatii nu ai fi vrut sa stea la taclale cu toti...vb frumos dar impunea respect si da e adevarat se supara taca cineva nu si facea treaba, mpentru ca vroia ca totul sa fie perfect, ca oamenii care vin in polisano aa fie tratati ca oameni , cu respect, ajutati , programati astfel incat oamenii sa fie multumiti! Da se supata pe angajati si daca vedea un batran sau un om schiop mergand pe scari, se supata ca nu il ducea nimeni cu liftul....a fost un om pentru oameni....cat despre asta cu retetele asteptati sa vedeti care e adevarul ....desii in romania nu te mai mira nimic! Si nu s a insepartat de oamenii simpli asa cum spun altii., ba dimpotriva vorbea, saluta, si respecta pe orice om, fie el , sarac, nespalat...etc. care nu stiti nu vorbiti
Raspunde

Am vazut!

Acum 6 ani

Am vazut si am citit! Intre ce am vazut si ce am citit in multe articole din presa, va pot spune ca e o diferenta semnificativa! Tot mai mult sunt dezamagit de presa romaneasca (inclusiv de turnulsfatului.ro) pentru partiala si proasta informare pe care o aduc cititorilor!
Raspunde

un om

Acum 6 ani

Petre Petre vai de capul tau toti angajatii il pling si se roaga pentru dinsu nu mai vorbi cu pacat ca te bate Dumnezeu .
Raspunde

Onoare si credinta

Acum 6 ani

Avind doua mii de angajati este imposibil sa controlezi tot cea ce se intimpla in firma ta.Discretia prin care a reusit sa creeze aceasta firma ,faptul ca a incercat sa creeze o fabrica de medicamente cu specific oncologic atita timp cit in Romania toate fabricile s-au inchis demonstreaza lupta pe piata fara scrupule. Motivatia judecatorilor este incredibila practic sentinta a fost data inainte ca sa se judece procesul\" femeia a fost lipsită de sentimente şi de respect pentru bolnavii de cancer de pe urma cărora s-a îmbogăţit\". Si de altfel eu cred ca ar trebui sa reflectam asupra cuvintelor crestine care spun\"cine nu a gresit niciodata sa ridice piatra.DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA SI SA VEGHEZE LA CONTINUAREA MISIUNII DE SALVARE DE VIETI!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Acuma ce să facem, dacă a crăpat a crăpat. În fine, să fie sănatos și să fie într-un ceas bun!
Raspunde

@@@@@

Acum 6 ani

Cam vehemente comentariile si actiunile plătite de familia Vonica .Cred ca limbajul asta e dat de banii grei pe care ii sugeau de la răposatu. Zeci,sute de milioane de euro....cu ce te ajuta când sari in cap.
Raspunde

anonim

Acum 6 ani

Rusine celor care il vorbesc de rau pe acest om.........habar nu aveti pe ce lume traiti,puneti verdicte dupa informatii trucate de la jigodiile din presa.sa te odihnesti in pace domnule doctor ILIE VONICA.
Raspunde

the joker

Acum 6 ani

un mort se odihneste in pace atunci cand pleaca din viata cu socotelile incheiate.
Raspunde

the joker

Acum 6 ani

singurul om, din cei deveniti persoane publice, care a adus un aport real si un beneficiu palpabil pentru romani, in sistemul medical este dl. Raed Arafat! daca nu ar fi fost SMURD am fi murit cu totii ca sobolanii, cu zile. Si totusi, iata ca a facut acest sistem, fara sa se imbogateasca, fara sa aiba milioane de euro in banca, case si vile, masini de masini etc. Iata un exemplu de doctor, care respectand juramantul lui Hipocrate si-a indeplinit menirea si ne-a lasat cu adevarat o mostenire care functioneaza si fara ca el sa intervina personal. si repet, pe el nu il cauta DNA pe acasa, ca nu are motive. traieste saracu doar din salariul amarat castigat in sistemul nostru medical pe care altii il abuzeaza, fraudeaza si storc de cate resurse pot. Respect Raed Arafat!
Raspunde

un sarac

Acum 6 ani

oameni buni,nu va mai agitati atat sa judecati si sa condamnati un om care nu mai e printre noi.iar cat despre presupusa lui vinovatie,pot sa spun ca la cate rateuri a dat,in ultimii ani,justitia,,televizata\'\' din romanica,nu m-ar mira sa vad peste ceva timp, ca fam. dr. Vonica nu a fost vinovata de acuzatiile aduse si ca de fapt se urmarea lichidarea unui om care incepuse sa cam ,,deranjeze\'\' in domeniul medical-a se vedea cazul Traian Berbeceanu.
Raspunde

the joker

Acum 6 ani

nu iese fum fara foc.
Raspunde

doina

Acum 6 ani

Cum isi permit niste judecatori sa o judece pe d na vonica inainte sa inceapa procesul? Motivarea lor este penibila , practic au si condamnat o. Sa le fie rusine si lor si procurorilor care au inteles ca asta e justitia in Romania.
Raspunde

@glumetul

Acum 6 ani

Glumetule, inainte sa te faci judecati de valoare, documenteaza-te tu pe net, de la niste oameni destepteti din sistem sau patiti, intreaba-te tu cam ce se intampla cu sistemul national de ambulanta si apoi fa-ti autocreitica.
Raspunde

the joker

Acum 6 ani

ce se intampla cu sistemul national de ambulanta? explica-mi daca stii mai multe. poate imi scapa ceva, eu vad ca la toate accidentele, interventiile etc soseste SMURD. se intampla ceva negativ, din cauza lui Raed Arafat? ca eu despre el am comentat ca merita respectul, suportul, pretuirea si adanca recunostinta pentru ca in fiecare zi, mai avem o sansa la viata. dar daca vorbesti fara sa poti argumenta, atunci zic mai bine sa te abtii din comentarii tampite, si sa ma scutesti de eforul de a-ti citi comentariul pueril, mediocru ca sa iesi in evidenta pe spinarea mea, a brand-ului care este \"the joker\"!
Raspunde

VIM

Acum 6 ani

pentru \"the joker\": ce sti tu de Raed Arafat? Daca maine unui procuror ii vine sa-l cercetezesi sa-i puna microfoane pe te miri unde poate afli ca nu-i \"alba ca zapada\", cum de altfel era si fam.Vonica pana saptamana trecuta,ce ai zice? E trist ca la noi esti condamnat inainte de a fi judecat, prezumtia de nevinovatie este doar in manuale, in realitatete judeca presa si blogarii, odata eticheta pusa esti insemnat for ever. subscriu cu nr 16-ily, nu sunt angajat si nici platit de nimeni, si stiu ca e adevarat comportamentul dl.dr. vonica, asa era, saluta pe toata lumea indiferent de categoria sociala, si ajuta pe cine-i cerea ajutorul. D-zeu sa-i dea liniste si odihna vesnica.
Raspunde

bibi

Acum 6 ani

\"a-ti citi\" bai, jockere? Te credeam baiat fin...
Raspunde

the joker

Acum 6 ani

vad ca nu ma lasati sa dorm in seara asta. @VIM: comparatia e mai greu de facut, cum spuneam dl Raed Arafat nu este milionar. deci nu prea are sanse sa intre in vizorul DNA. te sfatuiesc sa nu speri prea mult la asta, speri degeaba. @ bibi: imi place id tau. dar atat. ma uimeste insa prostia ta si ingustimea mintii pe care o ai. e clar ca ai facut scoala pe maidan. spune-mi: cum se scrie corect tampitule prescurtarea de la \" a iti citi comentariile\" daca nu a-ti citi comentariile? te rog eu frumos: baga-te in scorbura din care ai iesit si nu mai posta doar ca sa iesi in evidenta ca si restul pe spinarea mea. te faci de ras si ma enervezi si pe mine. astept scuzele.
Raspunde

@32

Acum 6 ani

Nu te mai înfoia și te mai da deștept băi jokere că ești praf și pulbere,bagă-te la somn și lasă tu gargara cu Arafat,de la o înmormântare ai ajuns la discuții despre Arafat?mai târziu ne povestești de ceaușescu??
Raspunde

real

Acum 6 ani

jokere esti din mures? O deranjat tare Vonica planurile voastre comuniste si mirsave, inscenati numai matrapazlicuri vizavi de sibieni si asta de cind jupin la judet e o marioneta prin care va puneti in practica mirsaviile.Ma centru medical al tarii o fost Sibiul nu muresu si alte localitati scoase in fata de comunisti, de aia sabotaju asta continu la tot ce e sibian,bai zapokere.Culmea ca in tara asta nu se cerceteaza marile tunuri date din bani publici,dar in schimb se cerceteaza oameni care dezvolta afaceri si creeaza mii de locuri de munca.Ma afacerile murdare ale lui Vonica sunt facute tot de la bucurestiul ala putred de corupt.Toate sunt inscenari facute sibienilor,bursa,benzinarii,carabulea, vonica,suntem incoltiti de ticalosi pusi pe denigrarea,sabotarea si inscenarea de lucraturi murdare ptr. compromiterea a tot ce e sibian.
Raspunde

@34

Acum 6 ani

Băi agramat-junior iar scrii tâmpenii când te bagă de noapte?tu ai un fix grav de tot,oricine spune niște adevăruri despre realitatea sibiană e musai iașovean,clujean,mureșean,oltean etc în mentalitatea ta bolnavă de slugă cu creierul spălat!revino-ți dracu la normal că-l depășești în curând la prostie,slugărnicie și agramatism pe tactu-trompeta săsălăului-deci ciocu mic !
Raspunde

doina

Acum 6 ani

In momentul in care niste judecatori se simt obligati sa si motiveze decizia, e clar ca ceva e putred. Aceasta familie a fost vizata de mult , au fost aranjati ca la carte. Nu le au inscenat asta de pe o zi pe alta.
Raspunde

@35

Acum 6 ani

da, sunt agramat ca ma faci tu trompeta securista,te doare tare adevaru,parazitule, nu-ti mai merg manipularile, ce adevaruri imi spune unu ca tine sau ca aia din gasca ta de manipulatori de creiere.comunisti inraiti imbatriniti in rele.O sa dati socoteala la toate mirsaviile ce le-ati facut acestui judet si oamenilor lui,scirnavule analfabet,altceva nu sti aceleasi lucruri le-ai repetat de zeci de ori,cizma comunista.
Raspunde

ANGAJATA IN POLISANO

Acum 6 ani

Sunt angajata - nu am functie,nici pile,dar pot spune ca ma simt la slujba in Polisano ca in familie,doar faptul ca isi platea salariatii cu toate darile catre stat la zi , datorita lui am reusit sa am casa (in rate ce-i drept).Nu exista teroare in firma ,muncesti cu drag(nu ca la alti idioti)D-na Dana si D-nul Vonica ne respectau, prin felul lor de-a fi iti impuneau RESPECT- DA IL PLANGEM TOTI PE D-NUL VONICA IL APLAUDAM IAR PENTRU D-NA NE RUGAM SA II DEA CURAJ , SA DEPASEASCA MOMENTUL GREU SA NE FIE ALATURI (NOI TOTI STIM CA NU AR FI FOST IN STARE SA IA DE LA BOLNAVII DE CANCER - AU FURATO ANGAJATII DIN BUCURESTI)IA RASPUNDE CA E ACTIONAR , SE VA DOVEDII CA NU STIA- PACAT DE MAREA TRAGEDIE!!! FAMILIA VONICA TE IUBIM MULT !! MERITATI APLAUZELE NOASTRE SI TOATA STIMA . PACAT CA DOCTORUL NU A MURIT SI NU STIA CAT DE MULT IL STIMAM.ACUM MI-AM DAT SEAMA CE INFLUIENTA ARE PRESA VIS-A-VIS DE POPOR ( asa e si-n alegeri) TREZITI-VA ROMANI. CINEVA A VRUT SA-I DITRUGA , AU DERANJAT PE CINEVA. DUMNEZEULE TE RUGAM SA FACI DREPTATE !!!!!
Raspunde

ANGAJATA IN POLISANO

Acum 6 ani

PACAT CA DOCTORUL A MURIT SI NU STIA CAT IL STIMAM !!! Scuze pt greseala - dar pe masura ce citesc comentarii rautacioase , ma umplu de draci
Raspunde

Sibian

Acum 6 ani

E foarte important sa stii cand sa vorbesti si cand sa taci. Senaca Un omagiu si aplauze pentru un om deosebit, profesionist care a dorit sa realizeze multe pentru semenii sai.
Raspunde

o alta angajata la Polisano

Acum 6 ani

Si eu sunt de acord cu cealalta angajata. D-nul Vonica era un om care a dat prea mult si a primit putin. pe noi ne trata cu respect si ne-a invatat ca noi cu totii suntem in primul rand oameni si trebuie sa ne respectam intre noi indiferent ce functie avem in clinica. de aceea suntem un colectiv unit. intradevar acum realizam cat de mult insemna pentru noi ca stiam ca este cinema acolo pe primul loc care avea grija sa ne dirijeze cum e mai bine pentru toti. oamenii sunt rai, si sigur acesta o fost si unul din motivele pt care s-a sinucis pt ca nu putea sa suporte ca numele sa-i fie tarat prin noroi cum fac unii. MARE PACAT . Rusine sa le fie celor care il judeca fara sa-l fi vazut macar odata. Condoleante familiei si putere sa mearga mai departe.
Raspunde

ORTODOX

Acum 6 ani

...........DUMNEZEU NU DA CU BITA.........POLISANO ERA SINGURUL LABORATOR CARE AVEA FONDURI PTR ANALIZE COMPENSATE.CELELALTE LABORATOARE NU PUTEAU ACCESA BANII CNAS.ASTFEL TREBUIA SA TE INSCRII CU 3 LUNI INAINTE PTR ANALIZE GRATYITE SAU COMPENSATE....IAR REZULTATELE ERAU DE MULTE ORI INCURCATE CU A ALTOR PACIENTI.VOLUMUL DE LUCRU FIIND FOARTE MARE SI IN GENERAL LUCRA CU NISTE ASISTENTE BABE LA PENSIE,FOARTE USOR SE INCURCAU ANALIZELE.TREBUIA APOI SA REPETI ANALIZELE PE BANI LA ALTE LABORATOARE CARE NU REUSEAU SA PRINDA BANI DE LA CNAS FIIND-CA II LUA PE TOTI VONICA CU POLISANO................CIT DESPRE BANII FURATI DE LA CNAS SAU SPATIILE COMERCIALE, AU RAMAS MULTI INLACRIMATI DUPA CE VONICA I-A PUS LA ZID SI LE-A LUAT IN MOD SAMAVOLNIC SPATIILE COMERCIALE
Raspunde

@42

Acum 6 ani

bai ortodox de ungaria,ce hram porti si ce urmaresti de fapt de emiti concluzii de genu asta?Veziti ba de drum nu mai emite teorii aiuristice ca extrem de multe li sau lucrat,sabotat sibienilor si o sa va vina rindu sa raspundeti ceea ce ati facut judetului asta,lighioanelor.
Raspunde

fost angajat la nesimtit

Acum 6 ani

doina,esti cumva doina bratu?daca da sa-ti fie rusine.Am lucrat 5 ani in firma voastra de hoti si nesimtiti,nu ati stiut decit sa bagati mina in buzunarul angajatilor si sa-i tratati ca pe animale sub pretextul ca mai faceti o fabrica,...bla bla bla. Cind a murit Tibi Iakab nu s-a mobilizat nimini cu toate spitalele voastre de ***.Mai spuneti ca tinea la oameni!!Halal adunatura de hoti!
Raspunde

fost angajat la nesimtit

Acum 6 ani

doina,esti cumva doina bratu?daca da sa-ti fie rusine.Am lucrat 5 ani in firma voastra de hoti si nesimtiti,nu ati stiut decit sa bagati mina in buzunarul angajatilor si sa-i tratati ca pe animale sub pretextul ca mai faceti o fabrica,...bla bla bla. Cind a murit Tibi Iakab nu s-a mobilizat nimini cu toate spitalele voastre de ***.Mai spuneti ca tinea la oameni!!Halal adunatura de hoti!
Raspunde

Gigi

Acum 6 ani

Și Becali face donații... Când furi milioane e ușor să arunci cu ceva mărunțiș la săraci... Un hoț, indiferent ce face, tot Hoț rămâne...
Raspunde

Neamtu

Acum 6 ani

Oare cand vom avea demnitatea de-a recunoaste ca am gresit, de-a ne cere iertare celor din jur? Toti condamnatii, aproape toti, pentru coruptie, furt, evaziune, spun ca e o facatura politica, ca ei sunt lucrati, etc. D\'aia suntem unde suntem...
Raspunde

zigfrideanu ion

Acum 6 ani

cică o fost înmormântat cu aplauze. mai bine îl ingropau cu popă cu tot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus