Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Zece strazi din Sibiu raman fara apa

Apă Canal anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei pe strada Dr. Bagdasar, vineri, 13 iunie, între orele 8:00-16:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Dr. Bagdasar, Petru Maior, E. Teodoroiu, Ghe. Șincai, Berzelor, Cerbului, Calea Șurii Mari (de la linia CFR - Pârâul Rosbach), Sălciilor, Elena Cuza Doamna, Bujorului.

“Lucrările sunt efectuate de către SC TERRA BUILDING SRL în cadrul pachetului de lucrări de reabilitare a străzilor din zona Gara Mică-Turnișor finanțat de primăria Municipiului Sibiu. Apă Canal va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră care va staționa pe str. Dr. Bagdasar, în dreptul Spitalului de Psihiatrie. Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0269-222777. Telverde 08008202202

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

BB

Acum 9 ani

Hei, \"profesioniştilor\"! Ce are cartierul din jurul străzii Dr. Bagdasar cu imaginea şantierului de pe strada Turnului? Sau ţine de logo-ul ziarului. Trebuia să se vadă turla bisericii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus