Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Sibienii invitati la o plimbare pe "Strada cu Carti“

În perioada 13-15 iunie, sibienii sunt aşteptaţi în Piaţa Mica, la Sibiu Book Festival – Strada cu cărţi, eveniment cultural de promovare şi stimulare a lecturii în rândul publicului larg, ca alternativă de petrecere a timpului liber.

Evenimentul prilejuieşte întâlnirea dintre edituri, scriitori, autori, publisheri cu pasionaţii şi consumatorii de conţinut. Beneficiul major este dat de interacţiunea dintre participanţi şi specificul cultural – educativ al evenimentului, de facilitarea accesului la carte şi lectură.

Evenimentul propune sibienilor trei zile petrecute în compania cărţilor şi lecturii, a celor mai importante edituri din România, care au pregătit reduceri de preţ de până 50 % pentru cel peste 4.000 de titluri expuse în pavilioanele din Piaţă Mică. Iubitorii cărţilor vor putea alege dintre cele mai noi apariţii editoriale abia lansate la Bookfest 2014, dar şi din titluri clasice din toate domeniile, albume, ediţii de colecţie, dicţionare, cărţi de ficţiune, educaţionale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărţi pentru copii.

Venind ca o completare la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, evenimentul face legătura între carte şi evenimentele culturale din timpul Festivalului.

Târgul este deschis de vineri până duminică, între orele 10:00 şi 21:00, iar intrarea este liberă.

Sibiu Book Festival – Strada cu Cărţi este un proiect cultural asociat Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, organizat de CCIA şi susţinut de către CJ Sibiu prin Biblioteca Judeţeană Astra.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus