Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Atletism - Dubla performanta pentru Dana Loghin la Cupa Europei

Sportiva medieșeancă Dana Loghin a obținut un dublu succes la Campionatul European pe echipe Liga I: medalie de bronz și "personal best"  la proba de 3000 de metri plat.

Recordul personal stabilit de sportivă a fost de nouă minute și 17 secunde, care i-a adus câștigarea locului al treilea și, implicit, acumularea a 10 puncte pentru România, ȋn clasamentul final pe echipe al turneului. Competiția s-a disputat ȋn acest weekend ȋn Estonia, la Tallinn. Eveniment sportiv ce avea să decidă cele trei echipe calificate la ediția de anul viitor a Superligii, ȋntrecerea celor mai bune echipe de pe continentul nostru. 

"A fost o competiție foarte grea, deoarece am alergat la seniori, ȋnsa, am reușit să mă concentrez și să-mi adun forțele. Este o mare realizare pentru mine ocuparea locului al treilea și timpul obținut este foarte important", a spus Dana Loghin, pentru Turnul Sfatului.

Echipa României a ratat calificarea ȋn Superligă

Din păcate, această reușită remarcabilă a atletei din Mediaș nu a permis echipei României să revină, după mulți ani, ȋn Superliga Cupei Europei. Reprezentativa României ratând accederea ȋntre cele mai bune echipe ale continentului. După cele două zile de competiție, România a acumulat un total de 281,5 puncte și s-a clasat pe locul al patrulea din 12 reprezentative. Primele trei locuri fiind ocupate de Belarus ( cu 302,5 de puncte), Norvegia (acumulând 300 de puncte) și Finlanda ( cu un total de 290,5 puncte), echipe care au promovat ȋn Superligă.

"Am adus 10 puncte pentru țara noastră, dar s-au pierdut la alte probe și nu am reușit să promovăm ȋn Superligă. Au fost sportivi care nu au concurat la potențialul lor, și acolo s-au pierdut puncte importante pentru țară", a mai precizat Dana Loghin.

Ȋn acest weekend, atleta medieșeancă urmează să participe la o nouă competiție, desfășurată ȋn localitatea Zaragoza, din Spania, concurând la proba de 3000 de metri obstacole.

Foto: contul de facebook al Danei Loghin

Autor: Adrian Stoinea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

una

Acum 8 ani

Felicitari, Dana! Tine-o tot asa!
Raspunde

the joker

Acum 8 ani

chiar, bravo! poti fii un exemplu si pentru pipitzele din sibiu! n.r. vezi liquid, oldies etc..
Raspunde

titi

Acum 8 ani

bai ,the tocher tu dute repede si da o laba in baie ,cred ca la ine in baie la meseriasi nu le mai trebuie material de lipit faianta si gresia la cita laba si material viscos ai dat din tine ,ba in loc s-a faci copii ca natalitatea este in pericol si nu mai are peste 20 se ani sa-ti plateasca pensia ,nu peste mulkt timp te va conduce ,bercea mondial ,pardailan ,izaura si alte nume celebre din panoplia interlopilor mars la buda
Raspunde

the joker

Acum 8 ani

sa te ia dracu de nesimtit si libidinos!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, jokere, poți fi nesimțit și poți să fii libidinos. Amândouă nu se poate.
Raspunde

Dan

Acum 8 ani

multumesc pentru felicitari si va rog daca se poate sa nu mai vorbiti urat ms
Raspunde

denisa

Acum 8 ani

bv Dana tine-o tot asa!!
Raspunde

Simona

Acum 6 ani

Felicitari dana
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus