Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Congresul European de Medicina Psihosomatica organizat la Sibiu

În perioada 25-28 iunie, la Hotel Ramada Sibiu, va avea loc Congresul European de Medicină Psihosomatică, eveniment la care vor participa peste 230 de medici din 40 de ţări, printre care şi medici de la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Programul va include 19 simpozioane, 6 sesiuni plenare, 15 sesiuni de lucrări şi peste 80 de postere prezentate în două sesiuni.

„De asemenea, miercuri 25 iunie, între orele 13:00-13:30, va avea loc o conferinţă de presă, în sala Gamma, Hotel Ramada Sibiu, la care vor participa reprezentanţi ai organizatorilor. Vă informăm totodată că între 7-11 iunie s-a desfăşurat la Copenhaga, Danemarca - Congresul European de Alergologie şi Imunologie Clinică, unde Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost reprezentat cu trei lucrări de către Dna. Dr. Corinna Porr, medic primar alergologie. De asemenea, săptămâna trecută, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost reprezentat de un grup de medici la Congresul Naţional de Gastroenterologie şi Hepatologie care a avut loc la Oradea”, spun reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu.

Foto: www.ziuaconstanta.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus