Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
5°C

Obor Fest te trimite la Disneyland

25 Iunie 2014 16:46

Obor Fest, cel mai mare parc de distracţii din Transilvania, se va deschide la începutul lunii iulie. Timp de patru zile, sibienii vor fi întâmpinaţi cu multe premii, concursuri şi concerte în Târgul Obor. Alina Eremia, Dorian Popa, Lora şI Maxim sunt cei care vor face atmosferă în fiecare seară. Veta Biriş, Mariana Anghel şi Daniel Rosalim sunt artiştii populari care vor cânta pentru sibienii care iubesc muzica populară. Marele premiu al tombolei, oferit de la prima ediţie a evenimentului, este o excursie la Disneyland, de trei nopţi, pentru părinte şi copil.

Prima ediţie a Obor Fest transformă Târgul de Maşini într-unul din cele mai mari parcuri de distracţii din Transilvania. Concursuri atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, concerte, dar şi acţiuni sociale sunt doar câteva dintre activităţile care se vor desfăşura în Târgul de Maşini din 3 până în 6 iulie.

„Am ales ca loc de desfăşurare Târgul de Maşini pentru că suprafaţa este destul de mare şi aici lumea se poate distra până târziu, în noapte, fără a deranja pe cineva. Totodată, este o locaţie care prinde foarte bine pentru un parc de distracţii unde lumea se poate retrage pentru câteva ore”, a declarat managerul Obor Fest, Alexandru Kosman.

Maxim, Lora, Dorian Popa şi Alina Eremia, în concert, la Sibiu

Unele dintre cele mai fredonate hit-uri se vor auzi de vineri până duminică, la Obor Fest. Trupa Maxim va fi cea care va da startul distracţiei. Vineri seară, 4 iulie, pe scena amplasată la Obor Fest se vor auzi cele mai fredonate versuri. „Sărutări criminale” vor fi cântate de miile de sibieni aşteptaţi în cea de-a doua seară a primei ediţii Obor Fest. Lora va urca pe scenă sâmbătă, 5 iulie, iar Alina Eremia şi Dorian Popa vor aduce vara sibienilor în cea de-a patra zi a evenimentului.

Muzica populară, prezentă la Obor Fest

Muzică populară îşi va găsi şi ea locul la Obor Fest. Astfel, nici sibienii care iubesc muzica populară nu vor fi uitaţi. Veta Biriş, Mariana Anghel şi Daniel Rosalim vor concerta vineri şi sâmbătă pe scenă Obor Fest.

Cel mai mare carnaval, aşteptat la Obor Fest

Prima zi a evenimentului va fi dedicată exclusiv copiilor. Prezentări de modă, dar şi cel mai mare carnaval din România vor avea loc joi, 3 iulie. Sute de copii, alături de părinţi, sunt aşteptaţi să vină cu cele mai frumoase costume, cel mai frumos personaj urmând să fie premiat.

Duminică, 6 iulie, va avea loc şi un concurs de Miss şi Mister pentru copii. Cei interesaţi se pot înscrie pe pagină de Facebook a evenimnetului, https://www.facebook.com/oborfest.

Obor Fest te trimite la Disneyland, iar Grădiniţă Veseliei va avea un nou loc de joacă

Marele premiu al tombolei organizate la Obor Fest va fi o excursie la Disneyland Paris, pentru un părinte şi copil, pentru trei nopţi. Prima ediţie a evenimentului aduce nu doar distracţie, ci încearcă să educe publicul în scop social. Astfel, cei care vor vrea să participe la tombolă vor putea lua bilete pentru tombolă dacă vor dona un leu, banii urmând să ajute la construirea unui loc de joacă pentru Grădiniţa Veseliei.

„Ideea susţinerii proiectului Grădiniţa Veseliei a venit în completarea a ceea ce înseamnă Obor Fest, distracţie şi relaxare. Fiind un eveniment dedicat şi celor mari, dar mai ales copiilor, ne-am gândit să ajutăm puţin locul de unde porneşte formarea acestora. Astfel, cel mai tare parc de distracţii va oferi celor care vor dona un leu pentru locul de joacă al Grădiniţei Veseliei, posibilitatea de a câştiga o călătorie la Disneyland Paris”, spune managerul Obor Fest, Alexandru Kosman.

Obor Fest va avea loc între 3 şi 6 iulie, la Târgul de Maşini. Evenimentul este cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu si organizat de Asociaţia Culturală Inedit Production.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus