Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Ziua Sugarului se sarbatoreste in Muzeul in aer liber

Muzeul ASTRA organizează cea de-a IX-a ediţie a Zilei Sugarului, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, zona Etno Tehno Parc (intrarea dinspre Grădina Zooogică). Evenimentul desfășurat ca în fiecare an, în prima duminică a lunii iulie, de această dată pe 6 iulie, între orele 10:00- 18:00, este dedicat părinţilor, celor care se pregătesc să devină părinţi, dar mai ales copiilor cu vârste cuprinse între o zi şi doi ani, care vor putea participa la concursurile deja renumite: Cross-ul Bebe, pe mochetã (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel.

”Pentru mămici şi tătici sunt pregătite concursuri instructive şi distractive (Mămica ŞtieTot, Tăticul Priceput), dar şi ședințe de consiliere pre- şi postnatală și parenting – arta de a fi părinte. Asociația Mâini Unite - din dragoste pentru copii va pune la dispoziția mamelor care alăptează un cort special amenajat în acest scop și va oferi consiliere specifică pe tot parcursul evenimentului. Consilierul în alăptare Gabriela Stănescu va aborda tema adaptării alăptării la puseele de creștere și cunoașterea ritmului copilului. Asociația Mâini Unite - din dragoste pentru copii va înmâna broșuri conținând informații despre diversificarea alimentelor și consiliere psihologică în diferitele probleme specifice vârstelor de 0-2 ani. Psihologul clinician Oana Vasiu va oferi câștigătorilor locurilor I la concursurile evenimentului, câte o ședință gratuită de consiliere psihologică pentru copil și familie”, spun organizatorii.

Centrul de învățare a limbii engleze Helen Doron va organiza, şi în acest an, diverse ateliere, activităţi şi jocuri în limba engleză, punctul forte constituindu-l prezentarea interactivă a cursurilor în limba engleză pentru bebeluşi.

”Agenția Națională Antidrog, colaborator de încredere al Muzeului Astra și al Zilei Sugarului, implicit, va sensibiliza un număr cât mai mare dintre participanţii la eveniment prin implicare în activităţi specifice de prevenire a consumului de droguri legale şi ilegale, de substanţe noi cu efect psihoactiv, denumite generic „etnobotanice”, şi va pleda pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos, ce implică un grad mărit de responsabilitate civică”, mai spun organizatorii.

Accesul este gratuit pentru familiile (2 însoțitori) cu copii între 0 și 3 ani. De asemenea, vor avea intrare liberă copiii cu vârsta de până la 14 ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

alzara

Acum 8 ani

Asteptam bancurile. Titlul \" se apreteazã \"!
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

\"1. alzara (IP 5.15.240.127) Asteptam bancurile. Titlul \" se apreteazã \"! (19:10:37)_____Asta este BANC in sine.... Combinatia SUGAR+DROG este de milioane:___[...]Agenția Națională Antidrog, colaborator de încredere al Muzeului Astra și al Zilei Sugarului, implicit, va sensibiliza un număr cât mai mare dintre participanţii la eveniment prin implicare în activităţi specifice de prevenire a consumului de droguri legale şi ilegale, de substanţe noi cu efect psihoactiv, denumite generic „etnobotanice”, şi va pleda pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos, ce implică un grad mărit de responsabilitate civică”, mai spun organizatorii.[...]
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

De obicei eu o sug in aer liber cu mult spor, atunci se cheamă că o fost zioa mea ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus