Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Castiga o masa delicioasa la Festivalul ”de Bun Gust”

Ce textură și arome are bucătăria indiană? Ce au special libanezii? Care sunt cele mai bune preparate ale spaniolilor? Poți afla răspunsurile unor astfel de întrebări în cadrul Festivalului ”de Bun Gust”, organizat în Piața Mare a Sibiului între 24 și 27 iulie. Iar dacă vei participa la concursurile acestui Festival, poți câștiga vouchere care să îți asigure accesul gratuit la aceste bucătării.
Intră pe pagina de Facebook a Festivalului ”de Bun Gust” și lasă un comentariu la concursurile lansate acolo. Comentariul care adună cele mai multe like-uri primește câte două vouchere în valoare de 100 de lei la una din bucătăriile prezente în cadrul „de Bun Gust” 2014, ediție la care vor fi prezente produse specifice Cehiei, Spaniei, Indiei, Libanului, Mexicului, Greciei, Chinei, Ungariei, Statelor Unite ale Americii și – evident – României.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Staropramen și TV Paprik, iar partener media este ziarul Turnul Sfatului, alături de Zile și Nopți. Festivalul ”de Bun Gust” este organizat de Asociația De Bun Gust.
 

Festivalul ”de Bun Gust” este un eveniment finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei Municipiului Sibiu, fiind inclus pe Agenda culturală a Sibiului. Cofinanțator al Festivalului este și Consiliul Județean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus