Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Peste 30.000 de oameni, la prima editie Obor Fest

Prima ediţie a Obor Fest a adunat, în trei zile, 30.000 de oameni în Târgul Obor. Câştigătoarea tombolei, Otilia Giurcă, va pleca la Paris timp de patru zile.

Iniţiativa, deloc uşoară, de a da viaţă unei părţi a Sibiului uitată de lume, a avut roade. În trei din cele patru zile cât a avut loc Obor Fest, peste 30.000 de mii de oameni au venit la Obor Fest pentru a se distra. Preţurile accesibile, precum şi ringhispilurile i-au atras atât pe copii, cât şi pe părinţi.

Unele dintre cele mai importante momente ale zilei au fost concertele. Mii de tineri au venit în fiecare seară la Obor Fest pentru a-i vedea pe Maxim, Lore, Dorian Popa şi Alina Eremia.

"Ne bucurăm că am reuşit să îi facem pe sibieni să vină la Obor Fest şi că am schimbat Târgul Obor pentru câteva zile. A fost un weekend plin de evenimente, însă numărul de 30.000 de oameni ne spune că am fost destul de apreciaţi", spune managerul Obor Fest, Alexandru Kosman.

Invitat de onoare al Obor Fest a fost chiar primarul Sibiului, Klaus Johannis, care duminică, în jurul prânzului a venit să vadă cum s-a transformat locul în timpul evenimentului.

"Echipa mea şi cu mine am căutate metode să venim mai mult în întâmpinarea sibienilor, să pregătim mai multă distracţie, şi, iată, Obor Fest, o noutate, se pare că este deja o marcă de succes", a spus primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Prima ediţie a Obor Fest a avut ca premiu şi o excursie la Disneyland Paris. Norocoasa este Otilia Giurcă şi are 45 de ani. Ea va pleca împreună cu fiica ei pentru patru zile la Disneyland Paris după ce a cumpărat un bilet în valoare de un leu, ban care va ajunge la Grădiniţă Veseliei care o să îşi consruiască un loc de joacă pentru cei 300 de copii care învaţă pe Calea Poplăcii.

Obor Fest a avut loc între 3 şi 6 iulie, în Târgul Obor.

Proiectul a fost realizat de Asociaţia Culturală Inedit Production şi co-finanţat de Primăria şi Consiliul Local Sibiu.

Sponsor principal: Golden Brau

Parteneri: locul de joacă Mish Mail, Natur House

Eveniment susţinut de Kiss FM.

Premii oferite: K&M, Mish Mail, ING, Humanitas,

Parteneri media: Sibiu100%, Turnul Sfatului, Tribuna, oradesibiu,ro, stiridesibiu.ro, sibiunews.net, sibiu.net, zilesinopti, ghidsibiu, cemerita.ro, Komma Media

Foto: ro-ro.facebook.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

hant

Acum 9 ani

felicitari organizatorilor ,am fost in aceasi perioada lasov unde se desfasura ceva asemanator bai dezolant citeva zeci de oameni tristi si descumpaniti ,grea viata zici ca esteorasu fantoma fara o animatie si speranta de viata de si mai toti care au condus tara au pompat la bani in ei dar nimic noroc ca mai anima viata ursi care umbla nestingheriti prin oras
Raspunde

@hant

Acum 9 ani

Oborfest la Brasov... Hahahaha Asta -I manifestare pentru ciobanii din Sibiu. La Brasov e un targ langa Gara Bartolomeu unde ii coboara pe taranii din Sibiu ca nu sunt primiti in Gara Centrala sa nu faca orasul de ras. Cred ca acolo te a dat jos ...auzi tu Oborfest...
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Stai linistit ca n-o sa vina sibienii in satu vostru trist,iasovene. Daca vedeti vreun sibian prin catunu vostru trebuie sa va simtiti onorati, sa va grabiti sa-l premiati ca eventual sa mai vina odata,ai inteles taranoiule.Ce sa cautam la voi disperatilor, astia care stati cu o mina intinsa la buget si cu o mina ln buzunarele sibienilor,ba o mai pus si sef anticoruptie de la voi sa amendeze tot sibienii sa va dea banii voua in timp ce la voi e coruptie generalizata. Sti cind o sa vezi sibieni in iasov?Cilnd o sa ne aducem deconcentratele furate de voi cu ajutorul vinzatorilor Sibiului.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Scuza ma te rog , eu nu am zis ca au venit special la balci ca di ala am inteles ca au la ei la tara, Sibienii qia veneau sa dea raportul la institutiile deconcentrate din Capitala de facto a Regiunii Centru , o parte ..alta parte veneau la Centru sa sirezolve problemele juridice, altii veneau la cursuri la Centrle Regionale ale bancilor.....in concluzie veneau saracii cu treaba. Faptul ca puteau rau a seu si nu erau lasati sa se plimbe in zona comerciala din centru consider ca a fost o discriminare a politiei locale Brasov, si am sa ma plang conducerii de facto a Regiunii Centru...si ei trebuie sa fie civilizati si ajutati sa inteleaga ce inseamna comert si servici civilizate. Chiar daca la ei deschiderea unui Fast food Subway este considerat un eveniment asta nu inseamna ca nu au sanse de progres si cam in 50 de ani putem sa ii civilizam.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus