Sâmbătă,
19.06.2021
Ploi Scurte
Acum
22°C

Strada V. Parvan, modernizata din economii, a fost redeschisa traficului

Autoritățile locale anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Vasile Pârvan, din cartierul Gușterița. Strada cu o lungime de 140 de metri a intrat în lucrări în luna februarie a acestui an, lucrările fiind atribuite firmei Comtram pentru suma de aproximativ 130.000 de euro, cu tot cu TVA. Fondurile au fost asigurate din economiile rezultate în urma licitațiilor organizate pentru alte 11 lucrări de infrastructură rutieră, finanțate din împrumutul accesat de Sibiu de la BERD în 2010.
”Contractul a prevăzut modernizare reţelei de apă şi a reţelei de canal pluvial, refacerea drumului şi a trotuarelor, precum şi reamenajarea zonei verzi de pe această stradă”, se arată într-un comunicat al administrației locale.

Tag-uri: Vasile Pârvan

Vizualizari: 169

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

rechin

Acum 6 ani

felicitari ,johannis ,daca era un alt primar cu aceasta economie isi burdusea conturile ,trebuie s-a vada boboru ce inseamna s-a lucri in folosu comunitati de acea ai multi intrenetisi care te critica ,primarie bogata cu bani astia ce nu faceau astia de te critica ,punea niste mixura de asfalt si pe unde se circula mai putin doua ,trei roabe de piertrisi si gata modernizarea strazi ,ce s-a mai zica oameni din cartieru ,gusrerita au fost declarati cartier al sibiului de vreo 50 de ani si nu mai acum a ajuns civilizatia si la ei ce s-a mai vorbim de turnisor in aceasi situiatie ,acum asteptam groapa de gunoi facuta in urma demalari pietei 90 si planu dezvoltari pietei uniri in rest ai facut un oras nomber 1 in tara
Raspunde

@1

Acum 6 ani

stiu ca esti din vreun ocean dar mai invata romaneste un pic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus