Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Program special de vacanta, pentru copii, la Biblioteca Astra

Pentru perioada 14 iulie-11 septembrie 2014, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a pregătit mai multe activități de vacanță, pentru copii.

”Secția pentru Copii” îi invită pe cei mici, alături de prieteni și împreună cu părinții și bunicii la ateliere, cursuri, lectură publică și aparte, vizionări de filme, spectacole de teatru. 

”O invitație este greu de refuzat, dacă ținem cont, atât de valoarea colecțiilor, cât și de modul în care acestea sunt puse la dispoziția publicului, instant și gratuit. Spațiile generoase și moderne reprezintă un alt avantaj pentru desfășurarea de activități cu foarte mulți prieteni, în deplină siguranță și în compania a trei bibliotecare specializate în activități de animație culturală pentru copii: Ana Coca, Paula Mihalache și Alina Todea”, explică Florinela Anca Vasilescu, reprezentant al Bibliotecii Astra.

Timp de nouă săptămâni în secția pentru copii vor rula mai multe ateliere din domenii și cu teme diferite, după cum urmează:

Luni: Atelier de hand made/ lucru manual/ tehnici de origami; Atelier de lectură și cultură germană pentru începători; Atelier de studiu al personajelor de poveste; Ore bune de lectură școlară recomandată.

Marți: Atelier de descoperit povești de odinioară; Ore de studiu al softurilor de editare text și imagine într-un curs de inițiere IT, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Miercuri: Atelier de lectură și cultură engleză; Atelier de artă plastică; Atelier de lectură și cultură germană pentru avansați.

Joi: eCinemateca cu două secțiuni, film documentar și romane ecranizate; Atelier de artă dramatică, Scenă & Cortină, realizat împreună cu Raluca Neacșu, actor-păpușar.

Vineri: Biblioatelier de scriere creativă și rostire cu tâlc a poveștilor; Atelier de Teatru cu și pentru copii.

Mai multe detalii privind tematica, orele și animatorii biblioatelierelor enumerate mai sus pot fi găsite pe blogul jurnalulbiblioteciiastra.blogspot.com sau pe pagina de FaceBook a Bibliotecii Astra Sibiu sau la numărul de telefon 0269-210551 int. 108.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus