Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Johannis despre speta Primarie - FDGR - Tipografia Honterus: Intr-un an, doi...

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că termenul de judecată în procesul său de incompatibilitate de la ÎCCJ poate fi peste un an sau doi. ”Sunt în faza în care ÎCCJ ne-a solicitat o întâmpinare, iar specialiştii susţin că din această fază până la primul termen durează un an sau doi. Deci nu mă aştept la un termen foarte curând. În măsura când o să primesc un termen o să vă anunţ. Nu sunt însă nici îngrijorat pentru că speţa este foarte clară după părerea mea şi după părerea judecătorilor care au judecat în primă instanţă chestiunea şi ANI nu are niciun fel dreptate. ÎCCJ va avea clar o opinie în această speţă”, a spus Johannis, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres. 
În august 2013, ANI a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă şi penală de către Klaus Iohannis, întrucât acesta a semnat, la data de 23 decembrie 2010, un contract de prestări servicii încheiat între Primăria Municipiului Sibiu şi SC Tipografia Honterus SRL, societate comercială deţinută de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR).
Obiectul contractului semnat de Klaus Iohannis constituie servicii de informare şi publicitate în vederea implementării unui proiect finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională. Potrivit ANI, Johannis a aprobat, în perioada ianuarie - iunie 2011, trei facturi fiscale în vederea efectuării plăţilor către prestator (SC Tipografia Honterus SRL).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

bebe carabina

Acum 9 ani

ba cum se pricep astia de la ani s-a pescuiasca in ape tulburi ,ba le este frica de disciplina nemteasca s-au nu se vede ce a facut la sibiu ,le-a cam taoat unghile la sifonari si spagari din administratie de ce credeti ca a facut in 14 ani ce nu facea alti in 100 ,cu sopirlele care ii vineaza postu era de mult la pripon dupa modelu nastase 9 case dar nu tine si astia scoditori in ape limpezi cauta o bresa sa-l dovedeasca ca si johannis este la fel ca ,gutau ,solomon ,stavarache ,nicolescu de la psd etc ,acum il ataca cu casele de parca aia de da verdicte stau in scorburi ,astept auto sesizari la mega tunurile de la ,petrom ,bechtel ,centura sibiului ,etc nu numai la firfirici de dat la ospatari ,ca averil;e dobindite de astia de ne conduc spre dezastru nu au crescut in copaci de pe marginea soselelor ,s-a nu zic autostrazilor desenate la ora de virf de ,mari sinistri ai transportului ,c-a vezi acolo colcaiala si viespar de tepari la bani publici astept ancheta la boc cel mic de la cluj napoca
Raspunde

Vm

Acum 9 ani

se pare ca doar procese a avut in acesti ani ,cu una sau cu alta ,doar providenta mai poate salva tara ,si ce sperante erau acum 24 de ani ,,,,cum spune cintecul ,,Desteapta-te romane ,,,Caragiale mai actual ca niciodata ...daca esti un om cinstiti nu poti decit sa fii trist si totusi sa speri in ceva salvator pentru tara si copii sai
Raspunde

vm

Acum 9 ani

copiii,am vrut sa scriu
Raspunde

RO

Acum 9 ani

Cit de penibili sunt aceste jeguri de la ANI . De ce nimeni nu ne spune niste nume , cine sunt acesti nesimtiti , ce pregatire au , cine sunt sponsorii lor , ce partide au in spatele lor .
Raspunde

rusu

Acum 9 ani

Ati amestecat doua procese care nu au legatura intre ele. Iar sunteti varza, procesul cu Honterus este pentru conflict de interese si s-a suspendat judecarea la CA Alba Iulia fiindca a inceput urmarirea penala impotriva klausului. Asta cu incompatibilitatea, de la ÎCCJ, se refera la prezenta lui Iohannis in Consiliul de Administratie de la Apa -Canal. Nu stiti sa faceti diferenta intre incompatibilitate si conflict de interese... sunt doua spete diferite!
Raspunde

rusu

Acum 9 ani

Deci Iohannis s-a referit la \"procesul său de incompatibilitate de la ÎCCJ\", nu la cel pentru conflictul de interese (tipografia Honterus) aflat in stadiul de suspendare la Curtea de Apel Alba Iulia. Ati priceput sau trebuie sa va fac si un desen?
Raspunde

Scrie in CIFRE cat fac: cinci plus opt?

Acum 9 ani

totusi vrem si un desen :P
Raspunde

iote desen:

Acum 9 ani

(_!_)
Raspunde

@@@@@@@

Acum 9 ani

Fata asta mi se pare cunoscuta,dar nu imi aduc aminte de unde!!!! PS:Am verificat inainte,m-am uitat in oglinda si nu e fata mea.
Raspunde

rusu, neamtu, kwgrup

Acum 9 ani

Oare cine stie de alte contracte, ma rog, ”intelegeri”??? : Carabulea, Ghise, Rusu, KW Group, Gradinaru, Tusineanu, etc. (Cimitir, Stadion, Paltinis!!!!) Ii doresc lui KW...( j). termene de cat mai multi ani !
Raspunde

Adi

Acum 9 ani

Despre ce suma este vorba? Mi se par ciudat ca nu se specifica... Daca era vorba de o suma mare, ma gandesc ca ar fi aparut pe toate site-urile de stiri. In consecinta, presupun ca e vorba de maruntis si noroi aruncat cu scopuri denigratoare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus