Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Turul Ciclist al Sibiului inchide circulatia in mare parte din centrul istoric

Organizatorii Turului Ciclist al Sibiului au anunțat, marți, că pentru organizarea evenimentului vor apărea mai multe restricţii de circulație și parcare, în special în centrul istoric al Sibiului.

Astfel, în data de 17 iulie, va fi interzisă circulația în următoarele spații, pentru etapa Prolog (foto traseu):

a) parcarea Primăriei din Piaţa Mică în intervalul 16.30 - 21.00;

b) parţial parcarea din Piaţa Mică, din spatele Bisericii Catolice în intervalul 12.30 - 21.00;

c) parţial parcările de pe străzile Mitropoliei (de la str. Poştei la str. Samuel Brukenthal), str. Poştei, str. Centumvirilor (până la str. Poştei), Str. Odobescu (de la Liceul de Artă până la Piaţa Huet), Str. Ghe. Lazar în intervalul 12.30 - 21.00;

Circulaţia va fi oprita în intervalul orar 17.30 - 21.00 pe următoarele străzi: Cetăţii, Mitropoliei (de la Muzeul de Istorie până la str. Poştei), str. Poştei, str. Centumvirilor (între str. Poştei şi Odobescu), Str. Odobescu (de la Liceul de Artă până la Piaţa Huet).

Accesul va fi restricţionat pe str. Nicolae Bălcescu în intervalul orar 16.00 - 03.00 pentru montarea si demontarea gardurilor de protecţie. De asemenea, responsabilii localurilor și teraselor sunt rugaţi să respecte amplasarea din autorizaţie şi să retragă mobilierul care depăşeşte spaţiul alocat.

Pentru organizarea etapei ”Contratimp pe echipe”, în data de 20 iulie 2014, circulaţia va fi oprită de la ieşirea din Municipiul Sibiu spre Rășinari de la parcarea Zoo în intervalul orar 09.00 – 12.30.

De asemenea circulația va fi oprită și la ieșirea din Municipiului Sibiu spre Poplaca (după intersecția cu str. Ludoș) în intervalul orar 9.00 -11.30.

În aceste intervale de timp, devierea circulaţiei spre şi dinspre Răşinari, Poplaca și Păltiniş se face pe traseul Str. Ludoş – Calea Poplăcii – Șos. Alba Iulia – DN 1 - Cristian - Orlat  - Răşinari / Gura Râului – Păltiniş /Rasinari.

Pentru organizarea ultimei etape din data de 20 iulie, restricţionarea traficului se va face în intervalul orar 20.00 - 21.00 la trecerea cicliştilor pe traseul Sens giratoriu OBI - Calea Șurii Mari - Str. Lungă - Str. Rusciorului – Str. Tg. Fânului – Str. Ocnei (şi pe Str. Magheru pentru maşinile caravanei) – Piaţa Mare.

Informarea locatarilor şi a automobiliştilor se va face prin panouri de avertizare şi flyere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

tudor

Acum 9 ani

Daca tot o sa fie tot centrul inchis, poate sa gandeste cineva sa opreasca naibii semaforul de la farmacia 24 (cum vii de pe cetatii) ca 15 sec de verde nu e de ajuns pentru a trece toate masinile deviate de pe coposu. Si, la fel, sa inchida semaforul de la trecerea de pietoni la intrarea pe tribunei...ca doar e inchisa strada pentru lucrari? Pentru ce naiba trebuie sa stea pietonii sa se uite la cer aiurea?
Raspunde

Bogdan

Acum 9 ani

ca dureaza doar 15 secunde aia e o chestie...dar este degeaba
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus