Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Luna viitoare va fi construit un nou loc de joaca

Aproape un sfert de milion de lei va fi cheltuit pentru amenajarea noului loc de joacă din cartierul Valea Aurie, ce va fi ridicat pe strada Luduș, în apropierea bisericii din zonă. În aceeași bani intră și dotarea cu noi echipamente a altor nouă astfel de locuri de joacă existente, anunță reprezentanții administrației locale, într-un comunicat de presă. Potrivit acestuia, contractul pentru dotări și amenajarea noului loc a fost atribuit firmei SC Loftrek SRL, din Baia Mare, pentru suma de 234.975 de lei, fără TVA.
”Acesta prevede livrarea a două complexuri de joacă cu dimensiunea de 9,30 m x 8,50 metri, zece leagăne duble, trei leagăne tip cuib, un complex de joacă cu dimensiunea de 4 x 3 metri, cinci complexuri de joacă cu dimensiunile de 6,75 x 3,75 metri cu tobogan şi leagăne, un leagăn hexagon cu scaune şi 12 echipamente pe arc elicoidal”, se arată în comunicatul respectiv.
În funcție de condițiile meteo, noile echipamente vor fi instalate în cursul lunii care urmează.

În locul de joacă din Valea Aurie vor fi instalate complexuri de joacă de ambele tipuri, leagăne şi echipamente pe arc elicoidal. Cealaltă parte a echipamentelor vor fi instalate în locurile de joacă de pe strada Lungă, strada Siretului, Aleea Biruinţei, Hipodrom, Aleea Artileriştilor, în locul de joacă de lângă Interex, în Piaţa Cluj, pe strada Ion Neculce şi în Piaţa Iancu de Hunedoara”, comunicat Primăria Municipiului Sibiu

Foto: Primăria Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Bogdan

Acum 6 ani

Daca sunt tot ca cele din imagine, sau ca cele existente deja prin Sibiu, sunt degeaba. Nu poti sa mergi cu un copil mai mic de 5 ani in astfel de locuri de joaca pentru ca nu pot sa urce acele \"scari\".
Raspunde

das

Acum 6 ani

Vrem fotografii de pe str.Ludus din Vasile Aaron. :))
Raspunde

Turnisor

Acum 6 ani

Si in Turnisor pe cand un loc de joaca sau un parc?
Raspunde

medesan

Acum 6 ani

Si la Medias se lucreaza de zor (!!!) la parcul Izvorul dorului ! balariile si pustietatea domina pe acolo ! la inceputul anului se anunta ca va fi terminat...hai sa fim seriosi !!!
Raspunde

e cam scump

Acum 6 ani

65589 euro cu tva
Raspunde

Yoyoan

Acum 6 ani

Valea Aurie e plina de parcuri amenajate, in terezian niciunul
Raspunde

deni

Acum 6 ani

La compa nu este nici un parc!!!!!!!!!! Celor de la primărie nu îi prea interesează acest cartier! !!!!!!!!
Raspunde

Irina

Acum 6 ani

Baciul nostru e dus cu branza la Bucale ... habar nu are ca Parcul Subarini e jale, Alba ca Zapada si cei 7 Pitici nu au mai fost reconditionati de cand eram eu fetita ... si au cam trecut 30 de ani, nici nas nu mai are saraca. Mai bine o farda frumos decat sa arunce banii pe vopsele pt piste de gaozari. Votate-ar prostimea sa pleci odata din SB.
Raspunde

votant

Acum 6 ani

Care baci ca nu-nteleg,la mall e brinza de bucale,nu de Sibiu, noi votam Johannis si se vede,iar \"desteptii\" voteaza ce voteaza,iar dupa aia invadeaza Sibiul ca in localitatile lor nu mai au nici o speranta de viata, sau nu se vede ca Sibiul e invadat de asa zisii \"destepti\" votanti. Iar romanul trebuie reeducat [ eventual la buzunar] in ceea ce priveste vandalismul, sau nu se vede ca pe str,Faurului sa pus cosuri de gunoi de beton,iar in cerbicia lui distructiva si pe alea le-au spart.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus