Cele zece bucătării ale Festivalului care are loc în Piața Mare a Sibiului vor fi deschise în fiecare zi între orele 10:00 și 23:00. Programul de pe scenă va începe în fiecare zi de la orele 15:00 și va conține demonstrații culinare, concerte și concursuri pentru public.
JOI, 24 IULIE
15.00 – 15.10 Prezentare eveniment Nicolle Stănese
15.20 – 15.50 Cooking show Ramon Chicireanu
Salată din rucola cu ficat de găină
16.00 – 16.15 Cooking show bucătărie românească
Tochitura Cârciuma din Bătrâni
16.20 – 16.50 Cooking show Ramon Chicireanu
Orez prajit chinezesc cu șunca și ouă
16.55 – 17.15 Cooking show bucătărie chinezească
Mi-fen cu legume
17.20 – 17.55 Concurs de îndemânare (jurat – Ramon Chicireanu)
Concurenții vor trebui să curețe un măr, câștigător va fi cel care va reuși cea mai lungă fâșie de coajă
18.00-19.00 PAUZĂ
19.00 – 19.30 Cooking show Nicolle Stănese
Tagliatelle cu creveți și dovlecei
20.00 – 20.20 Concurs Staropramen (jurat – Ramon Chicireanu)
Concurenții vor trebui să curețe și să taie cât mai multe legume într-o perioadă de timp dată;
20.25 – 21.25 Concert Acropolis Band și Hiraklis Hrystopoulos
21.25 – 21.45 Cooking show Ramon Chicireanu
Ruladă de viţel cu ciuperci și susan
21.50 – 22.35 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band, invitat special Vizi Imre
VINERI, 25 IULIE
15.00 – 15.10 Prezentare eveniment Nicolle Stănese
15.20 – 15.50 Cooking show Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar 30 min
Piept de pui în stil asiatic cu salată caldă
16.00 – 16.15 Cooking show bucătărie grecească
Souvlaki de pui cu tzatziki
16.20 – 16.50 Cooking show Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar
Desert cu morcovi cu aromă de șofran
16.55 – 17.15 Cooking show bucătărie mexicană
Chilly con carne
17.20 – 17.55 Concurs (jurat – Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar)
Concurenții vor trebui să recunoască cât mai multe ingrediente dintr-un cocktail de fructe
18.00-19.00 PAUZĂ
19.00 – 19.30 Cooking show - consulul Germaniei în Sibiu, doamna Judith Urban
Salată de cartofi à la Pfalz
19.35 – 20.00 Cooking show Bucătărie ungurească
Tocăniță de vânat cu găluște speciale
20.00 – 20.20 Concurs Staropramen (jurați – Ramon Chicireanu și Anni-Anjani Jaiswal Kumar)
Concurenții vor trebui să recunoască, legați la ochi fiind, ce fructe și legume au în față;
20.25 – 21.10 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band
21.15 – 21.35 Cooking show Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar
Chicken tikka masala cu orez basmati
21.40 – 22.30 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band, invitat special Silviu Pașca
SÂMBĂTĂ, 26 IULIE
15.00 – 15.10 Prezentare eveniment Nicolle Stănese
15.20 – 15.50 Cooking show Irina Bucșa - Cheesecake
16.00 – 16.15 Cooking show bucătărie americană - Key lime pie
16.20 – 16.50 Cooking show Irina Bucșa -Ardei copți umpluți cu brânză
16.55 – 17.15 Cooking show bucătărie indiană - Curry de porc
17.20 – 17.55 Concurs – (jurat – Irina Bucșa, Antonio Passarelli)
Concurenții vor trebui să recunoască cât mai multe ingrediente dintr-un cocktail de fructe
18.00 – 19.00 PAUZĂ
19.00 – 19.30 Cooking show bucătărie cehească - Găluște din cartofi
19.35 – 19.55 Concurs Staropramen (jurat – Irina Bucșa, Antonio Passarelli)
Concurenții vor trebui să orneze o farfurie cu preparate puse la dispoziție de bucătăriile aflate în Festival
20.00 – 20.25 Cooking show Antonio Passarelli
File de lup de mare/biban de mare in carpione cu salata de mere și măsline
20.30 – 21.35 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band
21.40 – 22.10 Cooking show Irina Bucșa și Antonio Passarelli
Somon cu piersici cu aria de busuioc
22.15 – 23.00 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band, invitat special Mihaela Pâțan
DUMINICĂ 27 IULIE
15.00 – 15.10 Prezentare eveniment Nicolle Stănese
15.20 – 15.50 Cooking show Horia Vîrlan
Crema de Liege cu crocant de cafea arăbească
16.00 – 16.15 Cooking show bucătărie spaniolă
Midii cu chorizo
16.20 – 16.50 Cooking show Horia Vîrlan
Salată de castraveți și pepene roșu în cremă picantă din brânză de capră
16.55 – 17.15 Cooking show bucătărie libaneză
17.20 – 17.55 Concurs – (jurat – Horia Vîrlan)
Concurenții vor fi invitați de către juratul Horia Vîrlan să numească ingredientele dintr-o rețetă. Câștigător va fi cel care va numi corect cât mai multe ingrediente.
18.00 – 19.00 PAUZĂ
19.00 – 19.45 Concert Chameleon Jazz Band (Ungaria)
20.00 – 20.20 Concurs Staropramen (jurat – Horia Vîrlan)
Concurenții vor trebui să recunoască ingredientele din preparatele pregătite de participanții la festival
20.25 – 21.10 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band
21.15 – 21.35 Cooking show Horia Vîrlan
Biban de mare și creveți King în aluat cu bere acompaniați de un sos Vierge și o tapenada rustică din măsline de Kalamata
21.40 – 22.10 Cooking show Antonio Passarelli
Cotlet de porc in sos de busuioc cu salată de mere renette
22.15 – 23.00 Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band, invitat special Iuliana Pușchilă
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Nicolle Stanese , Chameleon Jazz Band , Antonio Passarelli , Piata Mare , Tochitura Cârciuma , Mihaela Pățan , Anjani Jaiswal Kumar , Maria Cojocaru , Irina Bucșa , Vizi Imre , Judith Urban , Vlad Simon Band , Ramon Chicireanu , Iuliana Pușchilă , Acropolis Band , Hiraklis Hrystopoulos , Horia Vîrlan , Concert Maria Cojocaru , Concurs Staropramen , Silviu Pașca
Vizualizari: 489
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
ID
Acum 4 ore
Joe Doe
Acum 4 ore
MergeTreaba
Acum 4 ore
Asdfasdf
Acum 5 ore
Georje