Miercuri,
09.10.2024
Partial Noros
Acum
19°C

Programul Festivalului "de Bun Gust"

Cele zece bucătării ale Festivalului care are loc în Piața Mare a Sibiului vor fi deschise în fiecare zi între orele 10:00 și 23:00. Programul de pe scenă va începe în fiecare zi de la orele 15:00 și va conține demonstrații culinare, concerte și concursuri pentru public.

JOI, 24 IULIE

15.00 – 15.10 Prezentare eveniment Nicolle Stănese

15.20 – 15.50 Cooking show Ramon Chicireanu

Salată din rucola cu ficat de găină

16.00 – 16.15 Cooking show bucătărie românească

Tochitura Cârciuma din Bătrâni

16.20 – 16.50 Cooking show Ramon Chicireanu

Orez prajit chinezesc cu șunca și ouă

16.55 – 17.15 Cooking show bucătărie chinezească

Mi-fen cu legume

17.20 – 17.55 Concurs de îndemânare (jurat – Ramon Chicireanu)

Concurenții vor trebui să curețe un măr, câștigător va fi cel care va reuși cea mai lungă fâșie de coajă

18.00-19.00 PAUZĂ

19.00 – 19.30 Cooking show Nicolle Stănese

Tagliatelle cu creveți și dovlecei

20.00 – 20.20 Concurs Staropramen (jurat – Ramon Chicireanu) 

Concurenții vor trebui să curețe și să taie cât mai multe legume într-o perioadă de timp dată;

20.25 – 21.25 Concert Acropolis Band și Hiraklis Hrystopoulos

21.25 – 21.45 Cooking show Ramon Chicireanu

Ruladă de viţel cu ciuperci și susan

21.50 – 22.35 Concert Maria Cojocaru &  Vlad Simon Band, invitat special Vizi Imre

 

VINERI, 25 IULIE

15.00 – 15.10      Prezentare eveniment Nicolle Stănese

15.20 – 15.50      Cooking show Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar 30 min

Piept de pui în stil asiatic cu salată caldă

16.00 – 16.15      Cooking show bucătărie grecească

Souvlaki de pui cu tzatziki

16.20 – 16.50      Cooking show Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar

Desert cu morcovi cu aromă de șofran

16.55 – 17.15      Cooking show bucătărie mexicană

Chilly con carne

17.20 – 17.55      Concurs (jurat – Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar)

Concurenții vor trebui să recunoască cât mai multe ingrediente dintr-un cocktail de fructe

18.00-19.00 PAUZĂ

19.00 – 19.30      Cooking show - consulul Germaniei în Sibiu, doamna Judith Urban

Salată de cartofi à la Pfalz

19.35 – 20.00      Cooking show Bucătărie ungurească

Tocăniță de vânat cu găluște speciale

20.00 – 20.20      Concurs Staropramen (jurați – Ramon Chicireanu și Anni-Anjani Jaiswal Kumar)

Concurenții vor trebui să recunoască, legați la ochi fiind, ce fructe și legume au în față;

20.25 – 21.10      Concert Maria Cojocaru &  Vlad Simon Band

21.15 – 21.35      Cooking show Ramon Chicireanu și Anni- Anjani Jaiswal Kumar

Chicken tikka masala cu orez basmati

21.40 – 22.30      Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band, invitat special Silviu Pașca

 

SÂMBĂTĂ, 26 IULIE

15.00 – 15.10      Prezentare eveniment Nicolle Stănese

15.20 – 15.50      Cooking show Irina Bucșa - Cheesecake

16.00 – 16.15      Cooking show bucătărie americană - Key lime pie

16.20 – 16.50      Cooking show Irina Bucșa  -Ardei copți umpluți cu brânză

16.55 – 17.15      Cooking show bucătărie indiană - Curry de porc

17.20 – 17.55      Concurs – (jurat – Irina Bucșa, Antonio Passarelli)

Concurenții vor trebui să recunoască cât mai multe ingrediente dintr-un cocktail de fructe

18.00 – 19.00      PAUZĂ

19.00 – 19.30      Cooking show bucătărie cehească - Găluște din cartofi

19.35 – 19.55      Concurs Staropramen (jurat – Irina Bucșa, Antonio Passarelli)

Concurenții vor trebui să orneze o farfurie cu preparate puse la dispoziție de bucătăriile aflate în Festival

20.00 – 20.25 Cooking show Antonio Passarelli

File de lup de mare/biban de mare in carpione cu salata de mere și măsline

20.30 – 21.35      Concert Maria Cojocaru &  Vlad Simon Band

21.40 – 22.10      Cooking show Irina Bucșa și Antonio Passarelli

Somon cu piersici cu aria de busuioc

22.15 – 23.00      Concert Maria Cojocaru &  Vlad Simon Band, invitat special Mihaela Pâțan

 

DUMINICĂ 27 IULIE

15.00 – 15.10      Prezentare eveniment Nicolle Stănese

15.20 – 15.50      Cooking show Horia Vîrlan

Crema de Liege cu crocant de cafea arăbească

16.00 – 16.15      Cooking show bucătărie spaniolă

Midii cu chorizo

16.20 – 16.50      Cooking show Horia Vîrlan

Salată de castraveți și pepene roșu în cremă picantă din brânză de capră

16.55 – 17.15      Cooking show bucătărie libaneză

17.20 – 17.55      Concurs – (jurat – Horia Vîrlan)

Concurenții vor fi invitați de către juratul Horia Vîrlan să numească ingredientele dintr-o rețetă. Câștigător va fi cel care va numi corect cât mai multe ingrediente.

18.00 – 19.00      PAUZĂ

19.00 – 19.45      Concert Chameleon Jazz Band (Ungaria)

20.00 – 20.20      Concurs Staropramen (jurat – Horia Vîrlan)

Concurenții vor trebui să recunoască ingredientele din preparatele pregătite de participanții la festival

20.25 – 21.10      Concert Maria Cojocaru &  Vlad Simon Band

21.15 – 21.35      Cooking show Horia Vîrlan

Biban de mare și creveți King în aluat cu bere acompaniați de un sos Vierge și o tapenada rustică din măsline de Kalamata

21.40 – 22.10 Cooking show Antonio Passarelli

Cotlet de porc in sos de busuioc cu salată de mere renette

22.15 – 23.00      Concert Maria Cojocaru & Vlad Simon Band, invitat special Iuliana Pușchilă  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus