Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
14°C

ARTmania Festival anunta trei trupe noi in programul oficial

Organizatorii ARTmania Festival au anunțat luni trei noi trupe care vor concerta la Sibiu, în săptămâna 4-10 august 2014.

Pe scena cu acces gratuit, Zdob şi Zdub va concerta vineri, 8 august, în Piaţa Mare din Sibiu cu Verde din Cluj în deschidere, iar Alternosfera va cânta sâmbătă în aceeași locație cu Tagma din Sibiu în deschidere.

”În programul final apare Equilibrium, celălalt nume așteptat din zona Folk Metal, trupa care confirmă concertul din Vampires’ Den sâmbătă, în locul conaţionalilor lor, Crematory, premiera care, din păcate, şi-a amânat apariţia din acest an de la ARTmania Festival. O problemă personală a chitaristului Matthias Hechler a impus amânarea concertului programat pentru cea de-a noua ediţie a festivalului ARTmania din Sibiu. Fanii Crematory se vor întâlni cu trupa lor de suflet la ediţia aniversară ARTmania, în 2015”, au transmis oraganizatorii.

În Vampires’ Den accesul va fi permis după ora 15:00 iar petrecerea se va încheia înainte de apusul lunii în nopţile de vineri şi sâmbătă, 8 şi 9 august 2014. În premieră pe scena principală, vor avea loc două concerte târziu în noapte, după Rage și Therion cele două proiecte care au fost aproape de a câștiga concursul de preselecție și promovare a muzicii Metal produsă în România: An Theos și The Hourglass completează afișul final al celei de-a noua ediții a festivalului.

Concertele vor începe la ora 16:00 și se vor încheia în jurul orei 02:00, iar în paralel publicul va profita de multe alternative culturale: expoziţii, proiecții video oferite de Dracula Film Festival, evenimente Cărturești Pop-Up Store, Caravana cu Jocuri de la Happy Color, Expoziții găzduite de Photo Romania si tineri artişti îndragostiţi de ARTmania și multe alte surprize care vor fi dezvăluite în curând.

În limita locurilor disponibile, publicul amator de incursiuni scurte în Vampires’ Den va achiziționa bilete cu acces unic de zi direct de la intrarea în spațiu la prețul de 100 lei. Pentru Meet and Greet, așa cum deja ne-am obișnuit, toată lumea va avea o șansă. La centrele de Relații Publice posesorii de brătări  se vor putea înscrie pe liste, absolut gratuit, în funcție de restricțiile fiecărei trupe, dar nu mai mult de două formații pentru fiecare participant cu un act de identitate valabil.

În săptămâna festivalului vor fi deschise în Sibiu trei centre de relaţii cu publicul pentru preschimbarea biletelor, invitaţiilor, acreditarilor în brăţări de acces utile de asemenea și pentru vizitarea muzeelor în săptămâna festivalului şi înscrieri meet and greet: Luni-Vineri–10h00–18h00 - Centrul de Informare Turistică din Piaţa Mare; Luni-Joi și Duminică-18h00-22h00 – Geea Café din strada Avram Iancu 4; Vineri-Sâmbătă–14h00–24h00 - Vampires' Den pe Calea Guşteriţei 21-23.

Programul detaliat al evenimentelor este disponibil online pe artmaniafestival.ro. Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ abonamentele sunt distributite prin reţelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro şi la sediul ARTmania sau online pe shop.artmania.ro la preţul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Evenimentele organizate în spaţiile Muzeului Naţional Brukenthal şi Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete şi abonamente separate. În Piaţa Mare accesul va fi gratuit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus