Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Peste 160 de studenti ai ULBS inclusi in programul "Tabere Studentesti"

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor, în perioada de vară, Programul "Tabere Studenţeşti". Astfel 163 de studenţi ai Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu beneficiază în mod gratuit de cazare, masă, în taberele studenţeşti organizate anul acesta în Vama Veche în perioada 24 iulie – 3 august 2014.

Beneficiază de locurilor gratuite în tabere studenţii cu rezultate deosebite la învăţătură în anul universitar precedent, studenţii care activează în cadrul caselor de cultură ale studenţilor şi care s-au evidenţiat prin activităţile cultural-artistice desfăşurate, studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial, studenţii care beneficiază de burse sociale.

"După o perioadă plină de examene studenţii integralişti înmatriculaţi la forma de învăţământ de zi, finanţaţi de la bugetul de stat din ciclurile licenţă şi master, au posibilitatea de a începe o binemeritată vacanţă. Joi, 24 iulie primii 83 de studenţi de la cele nouă facultăţi din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” sunt aşteptaţi la Vama Veche", a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Foto: www.infoo.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus