Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Se face partidul lui Tariceanu. Sorin Iliesiu, om cu functie

Grupul lui Călin Popescu Tăriceanu anunță că în perioada 1-2 august va avea loc evenimentul de constituire a Partidului Liberal Reformator, care va avea loc la Palatul Parlamentului. . Din biroul de conducere al partidului, ce va fi în funcție până la alegerile din 1-2 august face parte și senatorul de Sibiu, Sorin Ilieșiu. Alți membri ai biroului de conducere sunt  Daniel Chiţoiu, Andrei Gerea, Radu Stroe și Mihai Stănişoară, toți foști miniștri. ”Vineri, 1 august, începând cu ora 14.00, vă invităm să participați la lucrările Congresului de constituire a Partidului Liberal Reformator. Lucrările Congresului PLR vor continua și în ziua de sâmbătă, 2 august, începând cu ora 09.30. Prima zi a Congresului va fi dedicată dezbaterilor cu privire la rezoluțiile prezentate în cadrul evenimentului. În cea de-a doua zi a Congresului vor avea loc alegerile pentru funcția de Președinte al Partidului Liberal Reformator și pentru conducerea partidului. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, în Sala A.I. Cuza, nivel P1”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PLR.

Comentarii

4 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Unul din pacatele capitale (de fapt singurul) ale partidelor istorice dupa \'89 a fost \"politica de cadre \" . Consecintele sunt firesti. Penultimul PNL (nu Marele PNL) a dus amatorismul la paroxism : jumatate din ministri in puscarie, jumatate tradatori ; nu stii care sunt mai...condamnabili ! Si totusi PNL traieste ; dovada peremptorie ca societatea romaneasca îi simte lipsa. Sper sa fructifice actuala sansã.
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

plr sibiu unde va avea sediul si cine sint sefii(conducatorii dragi?) citi membrii va avea?aprox?
Raspunde

@@@@

Acum 7 ani

Ha ha!Ce gluma buna cu acest viitor partid format din fosti ministri de rahat,de fapt niste loseri,loserul sef fiind bineinteles motociclistul tariceanu:)))))))))
Raspunde

demnitate

Acum 7 ani

ba de acea am ajuns aici astia cind vad ca nu mai sunt doriti nu se da deoparte ,urita iesire din viata politica isi face trdatoru asta si rupatoru usl ,ba esti ahtiat dupa ciolan tea momit si pe tine el famila plagiatore ,ai devenit comic ,ba neam de tradatori voi aveti ca doctrina cit mai mult la cascaval .va vindeti neamurile numai s-a detineti functi ,ba vei avea soarta ,pnt ,desi aia au fost trasi in capcana tot de sifonari ca voi astia de vreti s-a va vopsiti in alt partid liberal ,voi sunteri aripa psd din din pnl ,toti cu dosare si sifonari ca banu nu are culoare politica ,ba uitativa ce catastrofe se intimpla in tara in 25 de ani aceasi poveste ne prinde nepregatiti ,numai voi sunteti pregatiti de dat tunuri [bechtel ,sidex ,petrom etc ]este inceputul sfirsitului vostru bai coabitatilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus