Luni,
18.01.2021
Innorat
Acum
-6°C

Handbal Club Sibiu si-a intarit lotul prin aducerea a patru jucatori. Experimentatul Dorin Purcarea este cel mai sonor nume dintre achizitii

Echipa de seniori a Handbal Club Sibiu a transferat patru jucători, în vederea noului sezon competiţional 2014-2015, din Divizia A, ce va debuta pe 13 septembrie.

Conform oficialilor clubului, în această pauză competiţională, echipa nu a renunţat la niciun jucător din lotul cu care a disputat campionatul trecut, ci, din contră, s-a întărit prin noii jucători care au sosit la club: Bogdan Rău, Dorin Purcărea, Răzvan Istrate şi Raul Muntean.

Primele două achiziţii sunt originare din Sibiu: tânărul de 23 de ani Bogdan Rău (ultimul sezon petrecut la HCM Făgăraş) care va evolua pe posturile de centru şi inter, cât şi experimentatul de 39 de ani, Dorin Purcărea, (anul trecut a jucat pentru Dinamo Bucureşti) ce va evolua ca extremă stângă sau pivot.

Acestora li s-au mai alăturat ceilalţi doi: Răzvan Istrate, în vârstă de 20 de ani, care a jucat ca pivot pentru HCM Făgăraş, în sezonul trecut, şi Raul Muntean (21 de ani), fosta extremă stânga a celor de la CS Voinţa Sebeş.

Cei patru nou-veniţi s-au alăturat echipei din 4 august, dată la care clubul şi-a reluat pregătirea pentru noul sezon.

Sursă foto: contul de Facebook al echipei

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus