Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Trilok Gurtu la Sibiu, la prima editie Mozaic Jazz Festival

Anul acesta, în peisajul cultural din România și-a făcut apariția un nou festival de jazz. Mozaic Jazz Festival, se va desfășura în perioada 14 – 16 noiembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, având la bază „un concept simplu, axat în primul rând pe calitatea artiștilor și trupelor participante cât și pe experiența oferită publicului”.

Primul invitat anunțat este “Trilok Gurtu Band”.

„Trilok Gurtu este unul dintre cei mai mari percuționiști de jazz și world music ai tuturor timpurilor. În cariera sa de peste patruzeci de ani a colaborat cu artiști precum John McLaughlin, Joe Zawinul, Jan Garbarek, Don Cherry, Bill Evans, Pharoah Sanders, Dave Holland, Zakir Hussain, Neneh Cherry și mulți alții. La Sibiu va veni însoțit de bandul său”, spun organizatorii. 

Cu un line-up de doar șase trupe, Mozaic Jazz Festival va oferi publicului participant o „atmosferă jazz-istică completă”. În încercarea de a asigura un mozaic incitant de trupe și artiști organizatorii şi-au îndrepta atenția atât spre artiști internaționali consacrați cât și spre proiecte inedite și artiști români.

“Părând a fi un festival exclusivist în abordarea numărului redus de trupe și spații de desfașurare, Mozaic Jazz Festival își propune să creeze atmosfera propice desfășurării fiecărui concert atât prin producția scenică, designul luminilor, calitatea sunetului cât și prin experiența periferică oferită publicului încă de la intrare”, a declarat Silviu Scrob, directorul festivalului.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești, la Sala Palatului și on-line pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet va fi de 70 lei/zi și 170 lei/abonament festival cu reduceri aplicate pentru elevi, studenți și pensionari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus