Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Strada Abrud a fost redeschisa traficului

Stradă a cartierului Reșița,  Abrud a fost redeschisă traficului după ”ample lucrări de reabilitare”, anunță reprezentanții administrației locale. Închisă în cursul lunii mai a acestui an, lucrările de modernizare au inclus și înlocuirea rețelei de apă și realizarea unor noi branșamente. ”De asemenea, carosabilul a fost complet modernizat pe o lungime de peste 280 de metri liniari, iar trotuarele, în suprafaţă de aproximativ 1.200 de metri pătraţi, au fost şi acestea complet reabilitate”, se arată în comunicatul emis de Primăria Sibiu.
Strada Abrud a fost reabilitată de SC Terra Building SRL, în cadrul unui contract cu o valoare de 2,12 milioane de lei, fără TVA. Contractul include și reabilitarea străzii Dumitru Bagdasar, stradă care a intrat în lucru tot în cursul lunii mai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

siby

Acum 8 ani

Frumos, dar din pacate cablurile suspendate au ramas in decorul stradal! Cand oare vom scapa de acest \"urat peisaj\"?
Raspunde

eliy

Acum 8 ani

ba ce drumuri ne face johannis asta ,zici ca pe strazile astea umbla traficul cel mai greu din oras ,ba ce a putut face ,johannis din niste foste ulite ,adevarate bulevarde si drumuri ca in palma +utilitati ,va dati seama daca lumea innoiembrie voteazacu capul si nu cu televizoru de intoxicare ,mediatica gen tomberon [otv ] ba asta diaconescu tarcatu il intreaba pe ,johannis de unde are 9000 decdolari dart pe el nu se intreaba de unde are citeva zecii de miloane de dolari ,s-au ia lasat elodia vreo avere ascunsa ,s-au asta se tot da ca este inginer de profesie ,cred ca nu asta a proiecta bmw ,ba oltean resapat tu in fata lui johannis esti un firicel de praf ,ba oltene vezi de oltenasi tai ca au invadat sibiul dupa ce ai cumparat tu olchimu cu citeva bancnote de 500 de euro pe deasupra si restu ziare ,asta ne mai trebuie presedinte [diaconescu ] ca atunci terebuie s-a emigram in masa ,mdar la cita prostie este la boboru lacrimogen dupa episodele ,elodia si alti interlopi ai neamului te poti astepta s-a adune vreo 4-5 la suta si uite asa scapa de urmari ri penale si nu trebuie s-a seascunda sub sutanele popilor de la vatican
Raspunde

D

Acum 8 ani

Trebuia sa bagati si burlanele in pamant...la iarna o sa se faca gheata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus