Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Petrecere ca pe vremuri in Padurea Dumbrava. Vezi programul

„Sibiul de Odinioară” va avea loc weekendul acesta în Pădurea Dumbrava – zona camping și își propune să recreeze timp de două zile atmosfera sărbătorilor și petrecerilor în aer liber de altă dată. Pe lângă spectacolele de muzică uşoară cu Gabriel Dorobanţu, Marina Voica, Marina Florea, Carmen Rădulescu şi Carmen Trandafir şi cele de muzică populară cu Junii Sibiului şi invitaţii lor, respectiv Mariana Deac, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Paula Ananie, Stana Stepănescu, Daniel Pop şi Codruța Rodean, evenimentul oferă şi alte modalităţi de distracţie şi petrecere a timpului liber.

Intrarea la toate concertele va fi liberă.

Evenimentul vrea să reînvie și jocurile din perioada anilor 70 – 80 prin ateliere de creație pentru adulți și copii. În cadrul atelierelor de creativitate “ Magic Hands”, copiii sunt provocaţi să-şi folosească şi să-şi dezvolte imaginaţia, spiritul creativ, abilităţile de comunicare, încrederea, spiritul critic, bunul gust precum şi gândirea logică.

Jocuri precum ”Țară, țară, vrem ostași”, ”Mațele încurcate”, ”Obligatea”,  ”Nouă cărămizi”, ”Elasticul”, ”Avioane”, ”Flori, fete, filme sau băieți”, ”Rațele și vânători” sau ”Șotron, pară”, precum și multe altele vor anima zona specială din cadrul evenimentului ”Sibiul de Odinioară”.

Atelierele de joaca pentru copii, vor fi funcționale sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00 - 13:00.

Cei care vor ajunge în Pădurea Dumbrava vor avea surpriza să descopere și o zonă specială cu produse gastronomice făcute în stil tradițional de către mici producători din județul Sibiu.

În timpul zilei, la Sibiul de Odinioară , pe parcursul weekendului într-un spațiu dedicat, va fi amenajată o discotecă în aer liber. În parteneriat cu I Velo, va fi amenajată o zonă de unde vizitatorii vor putea închiria în mod gratuit biciclete pentru plimbările în aer liber între orele 12.00 – 22.00.

În parteneriat cu Old Friends Club Sibiu, în zilele de sâmbătă și duminică, vor putea fi văzute mai multe mașini retro, printre care și VW Beetle sau motociclete specifice acelei perioade de timp. Un stand dedicat special acestor bijuteri pe patru roți, va fi amenajat spre vizitare la Sibiul de odinioară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Old Friends

Acum 8 ani

Sasu- Dictatura cu cei de teapa lui ar face orice numai sa obtina semnaturi. Sper ca nu va fi ce vrea Sper ca nu va mai fi ce este. AFARA CU DICTATURA SASILOR !!
Raspunde

daca e ca pe vremuri

Acum 8 ani

daca e ca pe vremuri e bine, ca pe vremuri dadeam patru numere pe zi la femeia mea.
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Fii mai modest! Ce, pe vremuri erai robot sau aveai puteri supranaturale?!
Raspunde

pt. oaia sau vaca de la postul 1.

Acum 8 ani

Bah Bold Friend, dictaura comunistoizilor ponta+udemere este suava ?
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Fii mai modest! Ce, pe vremuri erai robot sau aveai puteri supranaturale?!
Raspunde

@ Old Friends

Acum 8 ani

da sa dea domnu vostru al\' ortodox sa ramaneti numai voi intre voi - fara \"dictatura sasilor\" (cati mai sunt ei si ce-ti dicteaza tie, pui de dac?)m fara \"bozgori\" - numai voi de voi. Asta v-o doresc cat mai curand si din din toata inima! ... ei. da uite ca nu da - si cum voi bine ziceti ca nimic pe lume nu se-ntampla fara voia LUI, stiti de ce sunteti un popor de pacalici!
Raspunde

@6

Acum 8 ani

din pacate se complac in situatie si daca ar ramane doar ei ! adora de 24 ani sa fie tratati cu mici si galeti o data la 4 ani, sa cerseasca, sa fie asistati. mai bine stai si primesti resturi decat sa muncesti ca boul si sa ai mai mult, nu? EXACT gandirea de tigan: de ce sa muncesc ca prostul daca castig de 20x cersind?! CREZI CA NATIEI ASTEIA DE R*HAT, ABUZIVA, PERFIDA, NASCUTA CORUPT, BARFITOARE, HAHAITA NU PUNEA OSUL LA MUNCA DACA NU-I PLACEA? PAI NU E ROMANUL ALA HARNIC, BRAV SI BUN LA TOATE?! sau vorbim de pakistan? somalia??
Raspunde

@6

Acum 8 ani

doamne ar da si abia astept sa-i vad doar pe ei, intre ei. se halesc ca hienele ! deja se intampla. unde? italia, spania, mai nou uk etc....ne miram ca ne fac aia in toate felurile pt ca.....pot?! deloc ! meritam cu varf si indesat. problema e ca si noi, astia oarecum altfel intram \'\'la galeata\'\' cu ei. asta e dureros(oarecum).
Raspunde

david

Acum 8 ani

ROGOJINILE apar ruk-tzuk
Raspunde

nostalgic

Acum 8 ani

bai ala de la unu ,unde vezi tu dictatura ,ba o dictatura este bine venita nu sa-ti vina neamurile di prazburgia si s-a arunce gunoaiele si rresturile de mincara pe unde apuca +carari pe zonele verzi in parcuri ,ba oltene aici esti la civilzatie bucurate ca ai venit din saracia in cara va bagat ,copy -paste dupa ce va inchis singura intreprindere [olchim ] ba voteaza ,johannis daca vrei normalitate la copii tai ,ia exemplu sibiului ,dupa dezastru lasat in puternica industrie sibiana de cripto -comunisti ,acest dictator a adus vreo 40 000 noi locuri de munca unde s-au angajat si consateni de ai tai ,ba gindestete voi find judet limitrof ce benefici va aduce acest dictator ,un exemplu judetu alba [sebes ,blaj ,cugir ]localitati disperate pina in 2012 si acum cu somaj spre 0 s-a crezi cumva ca a avut copy -paste al tau vreun merit ,tot johannis asa cu dute in noiembrie s-a fi primul la vot si pune stampila pe johannis si ai s-a vezi beneficile incepind cu 2015 ,si lasa folcloru asta ieftin ca nu tine de locuri de munca si nici de cald la iarna cind nu multi romanii vor mai reusi sa-si plateasca factura la gaz dupa marea scumpire preconizata de la 1 octombrie de guvernu ,copy -paste
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus