Marţi,
07.02.2023
Innorat
Acum
-13°C

Spitalul Clinic Judetean anunta ca la Sibiu bolnavii cu HIV/SIDA primesc tratament complet

După ce Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) a reclamat lipsa tratamentului pentru bolnavii cu HIV/SIDA la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti şi în mai multe judeţe din ţară, conducerea Spitalului Clinic Judeţan de Urgenţă Sibiu anunţă că pacienţii din judeţul Sibiu nu au rămas deocamdată fără tratament, toate schemele de tratament din august fiind respectate.

„Ca urmare a comunicatului de presă al Federaţiei UNOPA (Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA ), intitulat „Pacienţii cu HIV - victime ale iresponsabilităţii guvernanților”, publicat de Agerpres, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu precizeză că, în luna august 2014, pacienţii cu HIV trataţi în cadrul instituţiei noastre au primit integral tratamentul corespunzător prin Programul Național de Tratament HIV/SIDA. Prin urmare, în luna august, în cadrul instituţiei noastre spitaliceşti, nu se înregistrează probleme în derularea schemelor de tratament pentru pacienţii cu HIV”, spun reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu.

Foto:incomod-media.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Marian

Acum 7 ani

Sunt încă șoc și surprins acest mare miracol care sa întâmplat în familia mea, soțul meu și i-au fost de la diferite boli am fost testat HIV anul trecut pozitiv octombrie și soțul meu a fost HIV negativ am fost atât de surprins că el a fost chiar bolnav în acel moment și care ne conduce la spital, dar doctorul a confirmat că el a avut probleme renale. de atunci am fost bani de buzunar peste tot asistent de droguri de la spital diferit, am fost căutarea pe internet pentru ajutor atunci când am văzut un comentariu de oameni vorbind cu privire la modul Dr. Paul Emen a ajutat să vindece boala lor HIV si a altor boli, nu am \"cred dar am ales doar pentru a da a încerca să ierburile și l-am contactat prin acest e-mail (okonofuatem99@gmail.com) și i sa spus ce să facă, deși a mea a fost mai stresant decât cea a soțului meu diferitelor plante a fost trimis pentru amândoi. Pentru cea mai mare surpriza mea după mine și soțul meu merge cu răbdare prin tratament ca instrucțiunea ne-a dat de acest om numit Emen și ne-am dus pentru un test medical și rezultatul a fost negativ și din nou confirmat că soțul meu ne-am perfect în regulă, chiar nostru medic a fost confundat el a spus că niciodată nu au văzut acest fel de miracol înainte. Dr. Paul Emen noi reală apreciați lucru bun în viața noastră și Dumnezeu te va binecuvânta pentru buna munca pe care o faci. vă contacta, de asemenea, acest om mare și puternic, dacă aveți orice problemă prin e-mail lui: okonofua_solution_tem99@hotmail.com. poți să-l +2348153930869 suna la fel de bine. trimite-mi e-mail dacă nu se poate ajunge la el mluady6@gmail.com.
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Mesaj tembel postat de un tembel. Cat de idiot trebuie sa fi încât să mai crezi asemenea stupide mesaje....
Raspunde

Jane

Acum 7 ani

Meu nome é Jane Bourges e meu e-mail é janebourges@gmail.com. Eu sou um artista, ativista, amante e lutador. Eu era HIV positivo, e sou um fora e, finalmente, ORGULHOSO HIV negativo e livre. Eu fui diagnosticado com HIV em 2006. Fiquei arrasado e eu passei a vergonha eo dilúvio indesejado de emoções que quase afogá-lo depois de saber que você tem o vírus mortal, ouvindo o que os outros dizem por ignorância, e mesmo sendo a efígie de estigma nascido de que a ignorância. Levei um tempo para processar (cerca de 2 anos), e, finalmente, percebi através de outros amigos que não havia cura através de meios espirituais e ervas da África Herbalist doutor Anthony Odia, depois de fazer contatos com ele pelo e-mail Odincurahiv@gmail.com, juntamente com a sua orientação, eu pedi para as ervas e começou a tomá-lo, as ervas durou 7 dias, como instruído pelo médico, uma semana depois que eu fui ao meu médico pessoal e testes foram realizados e os resultados mostraram Negativo, que há havia nada de errado comigo ... Então, para mostrar o meu apreço i decidiu anunciar também a todas as outras pessoas que precisam de compaixão, orientação e educação sobre HIV / AIDS e Câncer. Estou dedicado a organizações como o Projeto Estigma e A Tribe Câncer. Convido diálogo aberto sobre a minha própria experiência HIV e câncer, e responder às perguntas que qualquer um gostaria de saber as respostas. Se eu não souber a resposta, eu vou encontrá-lo com você, então entre em contato com Herbalist Anthony Odia agora por telefone +2349032913215 ou facebook em odincurahiv@outlook.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus