Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Medalie de argint pentru atleta Iulia Zudor la Campionatul National de Alergare Montana. Rezultatul ȋi asigura prezenta la Campionatul Mondial

Sportiva medieşeancă Iulia Zudor, legitimată la CSŞ Mediaş, a câştigat medalia de argint la Campionatul Naţional de Alergare Montană.

Competiţie organizată la Vatra Dornei, ȋn data de 23 august, cu rol de selecţie pentru Campionatul Mondial de Alergare Montană, ce va avea loc pe 14 septembrie, ȋn Italia. Sportiva a participat la categoria de junioare, unde a parcurs un traseu dificil de 4 kilometri. Clasarea pe locul al doilea i-a conferit sportivei şansa de a face parte din lotul naţional al României, convocat pentru Campionatul Mondial.

“Traseul ȋn sine a fost greu, au fost aproximativ 3.300 de metri numai pantă, ȋn care am fost la conducerea cursei. Însă, mai apoi, a venit coborârea, unde am căzut rău de două ori şi am pierdut mult timp din această cauză. În acele momente, concurenta care a şi câştigat competiţia m-a depăşit şi nu am mai putut să revin. Speram să câştig. Cred că, dacă nu cădeam, puteam să termin pe primul loc. Dar aşa e ȋn sport, din greşeli ȋnvăţăm”, a declarat Iulia Zudor, pentru Turnul Sfatului.

Iulia Zudor se află la a doua medalie câştigată ȋn această lună, după ce a obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Atletism, la proba de 5.000 de metri plat, desfăşurat la Bucureşti, ȋn perioada 2-3 august.

 

Sursă foto: contul de Facebook al atletei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus