Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Moderate
Acum
32°C

Surpriza in sedinta Consiliului Local: Johannis a retras proiectul care viza Liceul de Arta

Consilierii locali trebuiau să dezbată și să aprobe astăzi, în cadrul ședinței ordinare pentru luna august, proiectul de hotărâre prin care Liceul de Artă Sibiu rămânea în actualul sediu până la jumătatea anului 2017. Însă în momentul în care ședința a ajuns la acest punct primarul Klaus Johannis a intervenit anunțând că dorește să retragă proiectul de pe ordinea de zi.

”Doamna președintă, eu retrag acest proiect. Mulțumesc. Puteți merge mai departe”, este tot a ce a avut de spus primarul Iohannis. După care ședința a continuat în ritmul obișnuit, fără vreo intervenție din partea consilierilor.

Proiectul prevedea plata unei chirii lunare în valoare de 17.513 lei, bani pe care municipalitatea urma să-i plătească Parohiei Evanghelice CA Sibiu prin Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice CA din România. Contractul urma să fie semnat pentru perioada 1 septembrie 2014 – 30 iunie 2017.

”Prin adresa unității de învățământ se precizează faptul că, desfășurarea procesului instructiv-educativ al Liceului de Artă în condiții optime necesită utilizarea atât a întregii suprafețe de teren de 2740 mp, cât și a întregului imobil și a construcțiilor aferente. Pe cale de consecință și în urma negocierilor, proprietarul imobiliului Parohia Evanghelica CA Sibiu prin Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice CA din România a fost de acord cu încheierea unui contract de închiriere pentru perioada 01.09.2014 – 30.06.2017, acord exprimat prin semnarea proiectului contractului de închiriere”, era specificat în proiectul de hotărâre al CL Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Mosu

Acum 9 ani

De ce s-a speriat Iohannis ? de a retras proiectul privind inchirierea si plata a17530 lei biserici evanghelice Sibiu . Intrucat biserica evanghelica si-a dat acordul ptr incheierea contractului pana in 2017 gratuit. si ia dejucat smecheria de a plati din bani contribuabilului biserici lui ,bani ce veneau moaca dupa care pa si pusi nu se mai stia nimica de bani cese pierdeau in timp ...
Raspunde

pentru mosu

Acum 9 ani

aia nu e biserica doar a lui. e prima biserica din sibiu. Stramosi tai si tu, poate nu au trecut pe acolo pentru ca nu sunteti decat niste parveniti rupti-n-coate veniti de miri unde.
Raspunde

Jo poli-truc

Acum 9 ani

Politrucul s-a meditat! Si-a dat seama ca a furat Liceul de arta? . Tarziu ! Heil DNA!!!
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Ia mai lasati-l in pace ca o tara intreaga trage de el .E si el un om iar tu ala cu DNA-ul, dute ba la tine sa-ti controleze politrucii tai care o dat tunuri de tunuri de o pus tara pe butuci si mai lasa-l pe Johannis in pace nu-l mai tot stresa atit ca-i ajunge si lui cit bine o facut si vin mereu lepre ca tine sa deie cu laturi in el. Pleaca acasa la tine, canalie.
Raspunde

TURNUL SFATULUI rectificare

Acum 9 ani

Adevarata surpriza din ședința Consiliului Local Sibiu a fost prezentarea voinței a 40.000 de sibieni privind modificare condițiilor de trafic rutier pe Calea Dumbrăvii. Voluntarii acțiunii au prezentat primarului si consilierilor taloanele prin care sibienii doresc sens dublu de circulație.
Raspunde

alzara -liberal SI democrat

Acum 9 ani

In toata tara consilierii sunt mada de manevra. N -au nicio vina. T.S., fa un sondaj (doar 4.000) si vezi cine poate numi trei consilieri locali (sau unul judetean !) ! Aici ar trebui aplicat votul uninominal (pur) . Reprezentare directa, nominala si vot deschis in Consiliu. Nu doreste nicoun partid. T.S., faci un reportaj cu liderii lovali ai partidelor ? (Doar patru)
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Marea surpriza e ca sasu\',de cind e catindat,a inceput sa-i bage in seama pe petentii sibieni.Cine si-ar fi imaginat asa ceva acum un an?Tipu\' cu taloanele nici la buda in Primarie nu intra,da\' in sala de Consiliu!
Raspunde

turnator

Acum 9 ani

bai trompeta de unde sti ca i-i este frica ,s-a vezi cind ajunge in dealu cotrocenilor invazie de sifonari la bani publici plimbati cu duba si catuse pe la dna ,atunci s-a vezi justitie adevarata nu dupa ureche ,,ca nu vati imbogatit din productie ,tot ce at-i adunat sunt sudoarea a miloane de amarasteni care de saracia care ati adus tara in 25 de ani si-au parasit familile si sunt umilti in vestu europei ,ba nu johannis a praduit tara ca voi ati conduso de 25 de ani ,si acum vreti s-a va puneti papusaru de copy -paste la cascaval ,sunteti toti care ati condus tara o cloaca de interlopi la sifonat bani publici ,de acea vati pus televiziunile manipulatoare sa-l denigreze pe johannis ,si mai ales acum cind ,johannis la prezetat de inca o minciuna pe copy -paste ,acest pisicut care si-a batut joc de 7 400 000 de romani care ia-u dat cartonas rosu lui basesescu in 2012 ,s-a dus si sa coabitat si tradat pe antonescu numai ca s-a fie candidat la ciolanu de la cotrocel u s-au nu ai vazut cind a fost cu aia de la finante cum dadea ochi peste cap de ziceai ca are girofaruri in loc de ochi ,ce zicea in sinea lui perfidu ,se si visa la cotroceni ,ba trezitiva si votati ,johannis ,s-a scapam de ciocoi de toate culorile si baroni ,s-au nu vedeti cum ajung pe functi prima grije este sa-si angajeze neamuril;e si prietenila bani publici ,dute la un serviciu ca nu dai nu mai de rude ,si telefonu cuplat ,vezi jupine ca a venit unu s-a te reclame si rezolvarea in mina ciocoilor
Raspunde

ptr 8 @turnator

Acum 9 ani

ai DREPTATE IOHANIS DOAR ASA SE MAI SCOATE ,AJUNGAND presedinte de asociatie de locatari la tine la bloc. dar nici acolo nu va ajunge ca nu va fi dorit de adunarea generala a locatarilor Ar fi foarte bine daca la-i lua la tine ,poate tie de folos,
Raspunde

feli

Acum 9 ani

Liceul de Arta trebuie sa ramina in centru. E singura solutie ca sa mai existe. Elevii trebuie prin program sa ajunga de 2 ori la scoala fiind un program special pt instrumente si ore de specialitate. Primaria trebuie sa plateasca chiria oricum si daca e acolo si daca nu. Dar locatia trebuie sa fie centrala!
Raspunde

40.000

Acum 9 ani

Cat de încuiat trebuie sa te naști sa crezi ca doar cetățenii de pe str. O Goga sunt afectati de sensul unic de pe C. Dumbrăvii. Se pare ca pentru unii s-au chinuit părinții serios cu încuietoriile. Consiliul local si in mod special FDGR trebuie sa analizeze in mod serios aceasta inițiativă publica.
Raspunde

Nelu de la primarie

Acum 9 ani

Iohi cam simte zanganit de bratari de la DNA si de-aia a dat inapoi aici cu Liceul de Arta ,oricum a intrat in malaxorul miticilor de la centru....sa vedeti circaraie peste putin timp...abia astept balacareala finala pt Cotroceni ,unde klausi o s-o cam ia pe coaja!
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Pentru tine am urmatorul RASPUNS: In sfarsit se confirma ca Dl Johannis este Baronul de Münchhausen (minciuna) . Mai sunt 4 asteptari - confirmari : - furtul de terenuri, case, scoli, gradinite si licee ale Sibiului; - traficul de copii; - furtul si deturnarea din fonduri europene; - mita luata de la Gradinaru, Carabulea, Sitaru, Tusineanu.
Raspunde

pt.(IP 92.84.12.101)

Acum 9 ani

Iar pentru tine, există următoarea veste, plauzibilă dealtfel:aţi terminat gloanţele incă din august cu Iohannis.Subiectele care le tot aruncaţi in faţă sunt unele şi aceleaşi nedovedite de mult timp.Mai bine luaţi măsuri la învăţământ că ete, iar aveţi realizări măreţe 22,2% promovabilitate la BAC in toamnă.Dar voi nici să redactaţi OUG-uri corect nu puteţi...doar să le puneţi în mod comunist în aplicare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus