Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Scorul etapei inaugurale din Liga a IV-a: Sparta Medias - Paltinis Rasinari 7-1

Meciul primei etape din Liga a IV-a dintre Sparta Mediaș și Păltiniș Rășinari a oferit opt goluri, stabilindu-se astfel scorul debutului de sezon: 7-1 ȋn favoarea medieșenilor.

Meciul se anunța unul extrem de echilibrat, dat fiind faptul că cele două combatante au terminat ediția precedentă ȋn primele cinci echipe ale campionatului: Sparta Mediaș (loc 5), respectiv Păltiniș (loc 3). Cei de la Păltiniș Rășinari au condus cu scorul de 1-0, ȋn primele 40 de minute, după care au fost egalați. Iar din minutul 60 al partidei, echipa a căzut din punct de vedere fizic, de pe urma căreia medieșenii au profitat la maximum. Marcând de șase ori ȋntr-un interval de 30 de minute, stabilind scorul etapei.

"Consider că meciul de la Mediaș a fost un accident. Este adevarat că am pierdut ȋn această vară mai mulți jucători de valoare, dar nucleul de bază a rămas la Rășinari. Ȋn ceea ce privește meciul cu Sparta , echipa noastră a condus cu 1-0 până ȋn minutul 40, ȋnsă, ȋn ultima jumătate de oră, am căzut fizic și am cedat total. Cred că echipa o să ajungă la forma de anul trecut ȋncepând cu etapa a treia", a declarat președintele clubului Păltiniș Rășinari, Adrian Iliuț.

Iată celelalte rezultate ale etapei I:

F.C. Interstar - Unirea Ocna Sibiului 1-1

C.S. Agnita - Continental Sibiu2-3

AS Due FEFE Şeica Mare - L.S.S Voința Sibiu0-0

ASA Sibiu- Unirea Miercurea Sibiului 1-5

AS Inter Racovița - F.C. Tălmaciu 2-2

Progresul Terezian - A.S. Universitatea 0-0

 

Partida dintre C.S Viitorul și Măgura Cisnădie a fost reprogramată pentru data de 2 septembrie, 2014.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus