Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Johannis: Sunt ”din alt film” si de asta toti sunt deranjati. Le iau procentele, am ajuns la 30%

Preşedintele PNL, Klaus Johannis, a declarat că este ”din alt film” în calitatea sa de candidat la prezidenţiale, acest lucru deranjându-i pe toţi ceilalţi aflaţi în cursă, deoarece le-a luat din procente, ajungând într-un an la 30% din opţiuni, iar în turul doi la egalitate cu Victor Ponta, relatează Mediafax.
Johannis a fost întrebat, într-o emisiune a postului B1 Tv, dacă nu are senzaţia faptului că din campania sa pentru prezidenţiale lipseşte ceva anume sau că acţiunile sau discursul său ar fi ”incomplete”.
”Vreau să fac altfel de politică, am altfel de discurs. Asta nu înseamnă neapărat că, dacă lumea s-a obişnuit cu un anumit fel de discurs, aici, puţin mai spumos, puţin mai cu un debit verbal enorm, trebuie să fie toţi la fel. Nu, eu vin cu un discurs care cred că mă caracterizează. (...) Acesta este discursul meu, acesta este felul în care fac eu politică. Eu vreau să fiu ales preşedinte al României fiindcă fac aşa politică, nu vreau să fiu un actor ales fiindcă aş corespunde unei imagini create de media sau de altcineva”, a spus Johannis.
El a menţionat că este ceva ”deosebit” în campania pentru prezidenţiale datorită faptului că are altfel de discurs, faţă de ceilalţi candidaţi.
”Sunt din alt film, cum se spune, aşa, colocvial şi există foarte mulţi pe care îi deranjez. Credeţi că sunt foarte fericiţi ceilalţi competitori că eu am venit de la Sibiu acum un an de zile şi am 30% în toate sondajele? Este clar că am luat aceste procente de la ei. Toţi sunt deranjaţi, începând de la domnul Ponta, până la oricine doriţi, toţi sunt deranjaţi de faptul că sunt în competiţie. Fiecare dintre ei are o relaţie la o televiziune, la un radio, la un ziar şi încearcă să inducă ideea că nu sunt candidatul potrivit. De aici apare acea sincopă pe care probabil o sesizaţi, dar nu este nicio problemă, fiindcă oamenii mă văd şi îşi dau seama ce vreau eu de fapt aici”, a afirmat Johannis.

Preşedintele PNL a menţionat că în turul doi al prezidenţialelor analizele sociologice ar arăta că şansele sale şi ale lui Victor Ponta sunt egale, diferenţele dintre cei doi fiind în marja de eroare.
”Ar fi foarte frumos dacă am reuşi să coagulăm dreapta şi să avem mai puţini candidaţi pe dreapta, ori acest lucru deocamdată cred că este destul de greu de obţinut fiindcă sunt candidaţi care fie vor să se profileze ei, fie sunt trimişi la înaintare de cineva cu o anumită temă de a sparge votul pe dreapta, fie sunt formaţiuni care vor cu preţul acestor prezidenţiale să se profileze în spaţiul public”, a mai spus liderul PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 293

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

Zorro

Acum 9 ani

Putina modestie nu ti-ar strica sasule ,nu fi asa sigur de sondajele false ce le platiti chiar voi,penalii din alianta ACL ,realitatea din ziua alegerilor va demonstra ca inca o data ai fost doar un loser,un viitor presedinte doar pe hartie,la Cotroceni va sta Pinochhio-Poanta(alt hot si plagiator ordinar!)...deci mai incet cu euforia asta falsa a sondajelor !!!
Raspunde

PT CINDREA SI AI LUI SA SE DUCA....

Acum 9 ani

Seara alegerilor prezidentiale, anul 2014... Ora 18:00 Discutie intre Victor Ponta si Daciana Sarbu: - Daciana, dragostea mea, la noapte te vei culca cu Presedintele Romaniei!!! Ora 22:00 Daciana Sarbu catre Victor Ponta: -Auzi Victoras, ma duci tu la Sibiu sau vine Johannis la noi acasa???::::::)))))
Raspunde

SIBIAN BUN

Acum 9 ani

EU CRED CA AR TREBUI SA AVEM PUTIN PATRIOTISM LOCAL. DACA AVEM OCAZIA SI POSIBILITATEA SA SUSTINEM UN SIBIAN CARE POATE DEVENII PRESEDINTELE TARII...NU VAD DE CE NU AM FACE-O?!?!?!?!? CLUJUL A \'\'EXPLODAT\'\' IN SENS POZITIV CAND EMIL BOC A FOST PRIMAR, DAR MAI ALES CAND A FOST PREMIER! IAR CEI CARE MERG FRECVENT IN CLUJ POT CONFIRMA ACEST LUCRU. CREDETI CA UN SIBIAN CA DOMNUL JOHANNIS NU AR AJUTA SIBIUL DACA AR FI IN IPOSTAZA DE PRESEDINTE???? EU, CRED CA...DA!
Raspunde

fgd

Acum 9 ani

Are dreptate omu el e dintr-un film cu case ciordite, cu copii vanduti....
Raspunde

cenzura

Acum 9 ani

bai ciordeala dute la tine in vagauna ta si mai lasa folcloru asta ieftin de tipul antena 3 si ponta tv [romania tv] ,ba pina acum 25 de ani nu ati stiut ca are 6 casesi a vindut copii la taraba cu sacosa in tirguri ,ba va sperie cu toate neadevarurile si minciunile pe care le dat pe aceste cocini zise posturi tv ,si cu toti invitati pe masura indobitocirilor a maselor ,ba asa zisi ziaristi ati devenit niste prostituate de pecentura capitalei ,ba ce va transformat bani luati fara s-ai produceti ,ati devenit jalnici si de compatimit ,va mirati ca ati dat faliment cu presa ,ba cum s-a va mai creada lumea daca voi in loc de investigati la marile tepe trase de moguli vostri impreuna cu intelopi careau condus tara in ultimi 25 de ani ,atacati subiecte dezgropate la comanda lui copy -paste ,ba de bechtel ,sidex ,petrom ,centura sibiului ,sifonarea banilor publici de de investiti aiurea fara impact economic nimic,ba sifonari din toata tara ,johannis in mod transparent si cu explicati a modernizat 800 de strazi si nu fusereala cum va place voua la cripto -capitalisti de cumetrie a adus inzona vreo 40 000 de noi locuri de muunca +judetelor limitrofe ,alba in special si brasov si cluj ,asaca mai laso asta cu folcloru tau de doi bani mai scimbati subiectu ,ba nielu daca vrei ca tara s-a arete macar ca sibiu voteaza cu johannis ,ca sata va gata cumetriile la sifonat bani publici si vei vedea o tara in reconstructie dupa ce ati bagato voi indezastru total ,assa era si sibiul in 2000 mai trebuia un mandat de tipul lui condurat si acum eram o localitate oarecare pe harta tari ,asa tu si alti frustrati din sibiu si din tara aveti numai venin impotriva sibiului ,ba toti care va dati sibieni votati ,johannis ,care veti vota impotriva nu sunbteti sibieni si votarti impotriva sibiului nu a lui johannis,votati fara menajamente progresu tari si nu stagnarea si sub dezvoltartea ca va va ijura generatile viitoare de lipsa de perspectiva ,votati johannis
Raspunde

marginean

Acum 9 ani

orice roman cu scaun la cap, satul de circul zilnic in politica romanesca il va vota pe sasul Johannis, ramane numai de constatat cati romani sunt cu scaun la cap.
Raspunde

B.Utoru

Acum 9 ani

Nu va trece luna septembrie şi Iohannis va fi faultat de Băsescu, pentru a o impune pe Udrea. Sasu\' visează cai verzi pe pereţi.
Raspunde

Matyas

Acum 9 ani

Eu personal o sa votez pe Iohannis pentruca este net superior din orice puct de vedere lui ponta care este un mincinos-o zi spune una iar a doaua zi alya parca ar fii la p-ta.
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

votati pe cine vreti! sa nu iasa cine numara voturile mai bine
Raspunde

dana

Acum 9 ani

Opreste-te aici si vezi aceasta oferta reala si serioasa prin care castigi 300 de dolari lunar, cu numai 3 ore de lucru pe zi! Este vorba despre ceva absolut nou pe piata joburilor: operator online! Te vei convinge imediat si garantat ca ai gasit exact oferta de care aveai nevoie! Solicita acum detalii la email [email protected]
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

votez Johannis cu 2 maini..m-am saturat de mitici si de Escu..iar Ponta e o papusa...papusarii fiind nastase , hrebenciuc , iliescu ( cu litere mici ) ....jos comunistii pesedisti
Raspunde

@11

Acum 9 ani

+1
Raspunde

ET

Acum 9 ani

Acelasi adevar ca si cel ”legat” de case si de copii. In orice caz, diferenta de 70% o va primi dupa noiembrie. De la DIICOT /DNA.
Raspunde

Del

Acum 9 ani

Oferta de cariera cu mare viitor! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

haha

Acum 9 ani

Degeaba ii faci sasule osanale lui baschescu ca e cel mai influent politician dupa 90, ca nu trebuia referendum...etc...Esti limitat rau. Nu o sa ajungi in turul 2 s-ar putea sa nu ai voie sa fi nici macar in turul 1. Ce nu iti inteleg postacii de pe aici e ca transilvania are mereu cea mai scazuta prezenta la vot. Presedintele nu e decis de ardeal, ci de moldova, muntenia et comp. Ai mai luat doua tzepe klausule dar te bocanc ce esti nu vezi ca o sa iei si a treia. Si dupa aia adio sefie pnl. Asa ca mai usor sasule. Ai rabdare in campanie o sa apara ca nu ai trei copii traficati, ci noua cum stie toata lumea! Apoi cu 6 case \'luate din meditatii\', hai sictir nazistule, nu te voteaza nici un om cu venit mediu sau mic. Nu e bai ca si poantex e o scursura, macovei fost procuror ceausist, udrea scarba corupta suprema. Din pacate sasule esti la fel de manjit ca toti miticii. Nu esti cu nimic mai bun. Eu votez verzii sau cine o fi pe acolo alde mudava numai ca sa nu dau votul la vreo panarama din cei enumerati mai sus.
Raspunde

@15

Acum 9 ani

Corect si adevarat commentul tau ,subscriu!
Raspunde

@15

Acum 9 ani

O singura data a contat cum a votat Ardealul: in 1996 cand a iesit candidatul Conventiei Democrate, Emil Constantinescu. Ce bucurie a fost atunci la Sibiu! Insa, din pacate, prestatia noului presedinte a fost sub asteptari. Chiar, oare ce mai face Milucu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus