Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Donatiile si imbratisarile ne fac sa ne simtim mai bine (P)

Când ai o zi proastă și simți că ți s-au înecat toate corăbiile, e cazul să iei măsuri. Specialiști spun că, oriunde și oricând, avem la îndemână soluții care să ne scoată rapid din această stare. De exemplu, una ar fi să dăm cuiva niște bani, și nu, nu cu împrumut. Un studiu realizat în 2008 a scos la iveală faptul că, persoanele care fac cadouri prietenilor sau fac donații, se încarcă cu emoții pozitive. Dacă nu ai bani de dat, atunci îmbrățișează sincer pe cineva. O simplă îmbrățișare te poate face mult mai fericit. Iar știința nu face decât să certifice acest fapt. Un studiu realizat la Universitatea din Pennsylvania a arătat că oamenii care se îmbrățișează de 5 ori pe zi, timp de o lună, sunt mai fericiți. Ar fi însă și alte variante. Ori de câte ori simțim nevoia, putem intra într-un magazin de jucării. Psihologii ne îndeamnă să ne jucăm atunci cand ne simțim copleșiți de gânduri negre. Nu în ultimul rând, când suntem triști, trebuie să mângâiem un animal de companie, iar cine nu are, poate e vremea să-și ia unul.

Sibiul este vessel (în cadrul campaniei Sibiul Vesel) și cu sprijinul:

-Restaurant Pizzerie MAMMA MIA

-Clinica Medicală PALTINUL

-REVELINE

-AMAS

-AUTO GLASS GENIK

Publicitate

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus