Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ghiseul unic din cadrul CJ Sibiu: 120 de avize solicitate in doua luni

Reprezentanții administrației județene anunță că, la două luni de la implementarea Ghișeului unic (locul de unde pot fi obținute mai multe avize necesare obținerii autorizației de construire) aici au fost depuse 120 de cereri pentru avize. Cele mai multe dintre aceste cereri au fost formulate chiar de Consiliul Județean Sibiu – 95. ”Avizele au fost solicitate de către Primăria Comunei Blăjel (nouă avize), Consistoriul Evanghelic Districtual C.A. Mediaş (trei avize), Primăria Comunei Boița (trei avize), Primăria Comunei Orlat (un aviz), Primăria Comunei Sadu (cinci avize), Primăria Comunei Valea Viilor (patru avize) şi Consiliul Judeţean Sibiu (95 avize)”, se arată într-un comunicat emis de Consiliul Județean Sibiu.
”Dorim ca prin acest concept nou, pe care l-am denumit și «administrație prietenoasă», să scurtăm la minim timpul de așteptare pentru obținerea avizelor prin eliminarea deplasărilor la fiecare instituție în parte. Nu există investitor sau cetățean care să nu-și dorească rezolvarea cât mai rapidă a cererilor către zona administrativă. Ei bine, prin acest Ghișeu Unic timpul de obținere a avizelor este de maxim 15 zile, ceea ce scurtează apoi obținerea autorizațiilor cu până la două luni”, declară Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu, în comunicatul amintit.

Mai multe informații despre ghișeul unic puteți afla aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Un lucru bine făcut!

Acum 9 ani

Era și timpul.
Raspunde

dorel

Acum 9 ani

sa traiasca dl. Cindrea ca dezvolta judetul ca in vest
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

nelu cinstea, rău ai ajuns, să declari la capitolul \"mari realizări\" banalele adeverințe eliberate de ghișeele consiliului județean, de parcă nu de aia îi plătim pe funcționării de-acolo! Acum ai aflat și tu, în sfârșit de conceptul \"ghișeu unic\". Dacă n-ar fi de plâns, sigur ar fi de râs, dar nu ne mai arde de-atâta circ și de-atâția clovni.
Raspunde

unu

Acum 9 ani

s-a treci pe la caserie se fac pltile la pupincuristi de serviciu ,ca are judeteana bani de dat la trompetisti numai de marile proiecte nu are ,noroc ca va lasat fostu presedinte de consilui judetean pe bani adusi prin priceperea lui pina in 2014 ,ba daca nu votau tarani si romi acum povesteam de mari proiecte in executie nu gargara cu vom face dar nu vom face ,astept alea 11 000 denoi locuri de munca si cel mai mare proiect promis de jupinu judetului [spitalu regional de urgenta si s-a se intoarca taote deconcentratele inapoi la sibiu ] bani luati cu japca de aia de se dau sefi de deconcentrate s-a revina la sibieni pent-ru dezvoltare si modernizare a judetului si sibiului +dobinda la ce s-a transferat discriminatoriu la locatile care se pretind a fi filiale de deconcentrate ,bani sibienilor in dezvoltare de drumuri ,canalizari ,dezvoltarea turismului si a statiunilor de interes international tinute in mod discriminatoriu in umbra unor statiuni ca poiana iasov ,bilea ,paltinisi ,ocna ,bazna ,valea hirtibaciului etc plin judetu de potentiale locuri de munca conexe la industria moarta si falimentata decapitalisti de cumetrie
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Sunt destule de criticat (vad ca nimeni nu se oripileaza de renovarea spitalului pavilionar in lov de unul integrat) si sa apreciem ce e bun. Joseph ce ar fi sa te preocupe probleme reale (mari si mici) : Spiltal Judetean de Urgenta, Green City, reamplasarea statuii Nepomuk, recladirea Dragonerwache, alegetea Consiliilor locale si judetene in sistem uninominal,primar \"in doua tururi \" si multe altele. Altfel diar razboi politicianist ....miticist (dezavuat, desigur) .
Raspunde

Marian

Acum 9 ani

O idee foarte buna, se pare ca functioneaza. Felicitari CJ!
Raspunde

Gina

Acum 9 ani

Sa inteleg ca institutia Consiliul Judetean sta la coada la CJ pentru avize ? Semneaza Dl. Cindrea cererea de avizare si o aproba nea Nelu ? Asta da realizare, sa semnezi de doua ori in 15 zile. Bravos, neicusorule! :)
Raspunde

@gina

Acum 9 ani

Ai înţeles bine, adecă nea Nelu semnează prima dată \"doar\" 95 de cereri, a doua oară 95+25=120 de cereri după care, incasează spor de.....conducere.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Dl Cindrea e \'\'prietenos\'\' cu dumnealui!Asta da \'\'administratie\'\'.Klaus,ia notite ca oricum la Cotroceni n-ajungi decit turist.
Raspunde

Emilia

Acum 9 ani

In sfarsit o solutie care ne mai scapa de atata birocratie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus