Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Campionatul Judetean de Popice – Sibiu da startul editiei 2014-2015

Sezonul 2014-2015 al Campionatului Judeţean de Popice – Sibiu va debuta ȋn data de opt septembrie.

Conform Asociaţiei de Popice a judeţului Sibiu, campionatul va fi format tot din 10 echipe, exact ca ȋn sezonul precedent. În această ediţie, va reveni echipa Grupului Școlar Economic “Ioan Lupaș” din Săliște, care o va ȋnlocui pe Transelectrica Sibiu, club retras din campionat, ȋn sezonul trecut.

Campionatul ediţiei 2013-2014 a fost câștigat de către A.S. Electrica Sibiu (30 de puncte), care s-a impus pentru al cincilea sezon consecutiv. Din componența echipei au făcut parte: Mircea Ballasch, Silvestru Haran, Geleriu Sorin, Adrian Simtion, Florin Smioreanu, Iulică Barac şi Ioan Stoichiță. Echipa fiind condusă de către antrenorul Liviu Mailat.

A.S Electrica Sibiu a fost urmată ȋn clasament de A.S Silvatex Orlat (28 de puncte) și C.S Orașul Tălmaciu (26 puncte).

Etapa I, 8-13 septembrie 2014:

Cetatea Tilișca - Veterani Săliște
Silvatex Orlat - Liga Suporterilor Sibieni
Lic. ”Ioan Lupaș” Săliște - CS Săliște
Electrica Sibiu - CS Tălmaciu
Veterani Sibiu - AS Teușan Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

gb

Acum 9 ani

Mult succes tuturor echipelor participante ín noua editie de campionat ! Felicitári pentru acest frumos articol dedicat acestui traditional sport pe meleagurile siebiene.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus