Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

Un politician german risca sa ajunga la inchisoare dupa ce a raspuns provocarii “Ice bucket" langa un ghiveci cu cannabis (P)

O gafă de proporții l-ar putea costa libertatea pe un politician german. Liderul Partidului Verzilor a răspuns provocării ”Ice Bucket” fără să știe însă că asta îl va costa scump. În timp ce își turna apă rece în cap pe balconul unui apartament din Berlin, în cadru i-a intrat și o plantă de canabis. Canabisul este un drog interzis în Germania, și, atât cei care îl consumă, cât și cei care îl cultivă, sunt pedepsiți cu închisoarea. Prins cu mâța în sac politicianul a declarat că s-a filmat cu bună știință lângă planta de canabis, pentru a transmite un "mesaj politic" în favoarea legalizării acestui drog. Cei care l-au crezut au fost însă puțini, deoarece mesajul umanitar transmis nu avea nici o legătură cu drogurile. Ramâne de văzut dacă autoritățile îl vor crede pe politician că planta interzisă a fost folosita doar ca recuzită pentru transmiterea unui mesaj politic sau, dacă vor folosi imaginile împotriva lui în instanță.

Sibiul este vesel (în cadrul campaniei Sibiul Vesel) și cu sprijinul:

-Arkadya

-Cabinet Stomatologic Dr. Ștețiu

-Transcom Iony

-Pardon – Café & Bistro

-Universitatea Româno-Germană Publicitate

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus